Uitdaging voor de kerstman: Vader deelt hilarisch verlanglijstje van zijn zoontje!

Uitdaging voor de kerstman: Vader deelt hilarisch verlanglijstje van zijn zoontje!

December is voor kinderen een opwindende maand met zowel Sinterklaas als Kerstmis in het vooruitzicht.

Tijdens deze feestdagen hebben ze de kans om minstens twee keer iets bijzonders te vragen, iets waar ze het hele komende jaar plezier van kunnen hebben.

Dit vereist zorgvuldige planning en nadenken over wat ze het hardst nodig hebben of verlangen. Ondanks dat hun verjaardag ertussen valt, blijven Sinterklaas en Kerstmis toch de hoogtepunten voor hen.

In deze tijd spelen speelgoedwinkels handig in op de behoeften met uitgebreide speelgoedcatalogi en online reclames.

Gratis speelgoedcatalogi, die normaal gesproken in de winkel zo’n tientje zouden kosten, worden nu bezorgd om kinderen te helpen bij het maken van een keuze.

Toch zijn de tijden veranderd en is de wereld meer online georiënteerd dan ooit tevoren. HoewelHoewel speelgoedboeken nog steeds populair zijn, zijn ze niet meer voor elk kind beschikbaar.

Winkels zoals Intertoys of Bart Smit (als die nog bestaan) hebben slechts een beperkt aanbod in hun catalogi. Kinderen en hun ouders moeten vaak online zoeken voor specifieke wensen.

En dan komt het moment dat je het perfecte cadeau online hebt gevonden, maar hoe laat je dat weten aan de Kerstman? Hij ontvangt immers brieven, geen e-mails.


Dus, om je online vondsten over te brengen aan de Kerstman, is creativiteit vereist. Dat is precies wat Jalil doet om ervoor te zorgen dat zijn wensen duidelijk worden overgebracht!


Scroll naar boven