Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Een 24-jarige vrouw genaamd Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, USA, trouwde met haar 85-jarige minnaar, Charles Pogue, zonder rekening te houden met het leeftijdsverschil van 61 jaar tussen hen.

Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 in een wasserette, waarna hun vriendschap begon.

In februari 2020 vroeg Charles Miracle uiteindelijk ten huwelijk.Na het uiten van zijn gevoelens voor haar, zijn ze in juli 2022 getrouwd.


Miracle heeft aangegeven dat het haar wens is om twee kinderen met hem te krijgen, in de hoop een nieuwe generatie te verwelkomen voor de tachtigjarige die momenteel zelf geen kinderen heeft.


In een interview dat werd gepubliceerd door Daily Mail, onthulde Miracle, van Nigeriaanse afkomst, dat toen hun vriendschap begon, ze wist dat hij ouder was, maar destijds niet zijn exacte leeftijd kende.


De verpleegster voegde eraan toe dat op het moment dat ze zijn exacte leeftijd ontdekte, het al een paar maanden later was, en dat ze toen al gevoelens voor hem had.


“Toen ik besefte dat ik te diep in mijn gevoelens zat, was het al een paar maanden geleden en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn alles en ik wilde hem niet kwijtraken.”


“Dat besefte ik tijdens ons gesprek. Hij was mijn baby en ik wilde niet dat hij weg zou gaan.”

Toen we elkaar onze geboortedatum vroegen, gaf hij aan dat hij in 1937 was geboren.

Ik heb zijn leeftijd nooit echt vastgesteld, we wilden gewoon zien hoe het zou gaan. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,

ik vind hem leuk om wie hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd actief en energiek…”

“`html

Naar verluidt heeft de jonge vrouw verklaard dat haar 45-jarige moeder, Tamika Phillips, en 72-jarige opa, Joe Brown, hun relatie vanaf het begin steunden nadat ze hadden gezien hoe gelukkig Charles haar maakte.


Echter, het was moeilijk om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen. Naast het feit dat mensen hen in het openbaar verwarren met een vader en dochter, heeft Miracle te maken met negatieve aandacht van trollen. Ze is bekend als @mnigeria98 op TikTok.


“`

Scroll naar boven