Man gaat trouwen met transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

Man gaat trouwen met transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

Het unieke en krachtige fenomeen van liefde wordt prachtig geïllustreerd in het verhaal van Jesse en Cassidy.

Hun romance begon met een wederzijdse fysieke aantrekkingskracht, die zich snel verdiepte tot iets veel groters. Liefde op het eerste gezicht, iets dat vaak onverwacht en onweerstaanbaar is.

Toen Jesse Cassidy op Instagram zag, voelde hij zich meteen tot haar aangetrokken. Hij nam het initiatief om haar een boodschap te sturen.

Cassidy reageerde direct positief op Jesse, die ze ook aantrekkelijk vond. Al snel bloeide er iets moois tussen hen.

Vroeg in hun gesprekken onthulde Cassidy aan Jesse dat ze een transvrouw is. Dit betekent dat ze geboren is als man, maar zich heeft laten transformeren tot vrouw.

Jesse was niet ontmoedigd door dit alles, integendeel, hij zag het als een kans om samen een unieke relatie op te bouwen.

Cassidy deelt dat ze als transvrouw vaak te maken krijgt met haatberichten, vooral uit religieuze hoeken. Ze krijgt opmerkingen als: “Meneer, lippenstift en hakken zorgen er niet voor dat je een vrouw bent.”


”Onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Je kunt chromosomen niet veranderen. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven.”


Cassidy is gewend geraakt aan deze negativiteit, maar het raakt haar nog steeds. Nu krijgt ook Jesse te maken met dergelijke berichten.


Er zijn mensen die hem ervan beschuldigen dat hij homo is, alleen omdat hij een relatie heeft met een transvrouw. Zelfs zijn familie en vrienden hebben dit label aan hem toegeschreven.

Toen hij zijn vader vertelde over zijn deelname aan het programma ‘Love don’t judge’, reageerde zijn vader woedend: “Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is.”

Echter benadrukt Jesse dat hij niet homo is. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en ziet Cassidy als meer dan vrouwelijk genoeg.


Met alle fysieke kenmerken van een vrouw, begrijpt hij niet waarom mensen dit niet kunnen zien in Cassidy.


Liefde kent geen grenzen en trekt zich niets aan van vooroordelen of stereotypen, zoals blijkt uit hun liefdesverhaal.

Scroll naar boven