Opmerkelijke transformatie: Fulvia laat meer dan honderd operaties uitvoeren!

Opmerkelijke transformatie: Fulvia laat meer dan honderd operaties uitvoeren!

Met een reis die 150 operaties en 15 jaar in beslag nam, heeft Fulvio, nu bekend als Fulvia, een opmerkelijke transformatie ondergaan van man naar vrouw.


Op 56-jarige leeftijd realiseerde Fulvia zich al op vijftienjarige leeftijd dat ze eigenlijk een vrouw was. Pas op 40-jarige leeftijd besloot ze echter de stap naar transformatie te zetten.


Voordat Fulvia aan haar lange en ingewikkelde transformatie begon, leefde ze als een typische macho man.


Terwijl ze genoot van bier, rondreed in een Amerikaanse 4×4 en probeerde zich als een macho te gedragen om haar ware identiteit te onderdrukken.


Uiteindelijk werd dit haar te veel en koos ze ervoor haar ware zelf te omarmen.


Dit deelde ze met haar partner Marisa, die…Fulvia vond aanvankelijk moeite met de verandering, maar uiteindelijk belangrijk vond ze Fulvia’s innerlijke zelf belangrijker dan haar uiterlijke verschijning.

Vandaag de dag leven ze samen als zussen. Fulvia leeft nu in een ondersteunende omgeving, maar niet iedereen in haar familie was even begripvol.

Oorspronkelijk afkomstig uit een religieuze familie, hebben haar ouders de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd. Haar broers daarentegen hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.

Nadat ze aanvankelijk probeerden om haar van gedachten te doen veranderen, begonnen ze haar te steunen toen ze haar vastberadenheid zag.

De kosten voor Fulvia’s 150 operaties bedragen ongeveer €80.000. Hoewel dit aanzienlijk is, voelt ze zich nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.

Fulvia is vastbesloten om volledig tevreden met zichzelf te zijn.De vrouw is nog niet de persoon die ze altijd al wilde zijn en daarom zal ze nog meer ingrepen moeten ondergaan.

Haar mannelijke geslachtsdeel heeft ze nog steeds, maar dat is iets dat ze wil veranderen om haar ideale zelf te bereiken.

Scroll naar boven