Wat een tragedie: Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor brandweerman!😱😲

Voor iedere hulpverlener is toch wel de grootste nachtmerrie aankomen op een plaats van ongeval en dan iemand treffen waar je heel veel van houdt.

Brandweerman Adrian Smith ging op een melding af. Er was een auto-ongeluk gebeurd, helaas was zijn dochter Ella Brooke Smith hierbij betrokken.

De brandweerman en zijn vrouw namen volgens de Daily Mirror eerder op de dag afscheid van hun dochter Ella voordat ze naar de kust zou vertrekken.

Adrian was met zijn collega’s al begonnen met hun dienst. Later die dag kregen ze een melding over een ongeval met meerdere voertuigen, er was ook sprake van brand.

In Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales kwamen drie auto’s met elkaar in botsing. Eenmaal aangekomen ziet Adrian ook dat zijn dochter bij het ongeval betrokken is.

Volgens het rapport van de politie st!erf Ella, die werd opgeleid tot verpleegster, ter plaatse. Drie andere personen raakten ernstig gewond en werden afgevoerd per ambulance.

Op sociale media plaatste brandweerman Adrian een foto van zichzelf met zijn dochter toen ze nog klein was. Vader en dochter dansend tijdens een familiereünie:

“We zijn er kapot van door het verlies van onze geliefde Ella. Ze was een zeer liefhebbende en zorgzame dochter, zus en kleindochter.”

“Ze was een mooie meid en zal door iedereen gemist worden. We willen iedereen bedanken voor hun steun in deze verschrikkelijke tijd. Omdat we om Ella rouwen, betekent dat zoveel voor de hele familie.”

Over de auteur

Scroll naar boven