Lee Towers heeft geen goed woord over voor het VI-trio en haalt dan ook hard uit!

Lee Towers openhartig over het grote verdriet en verlies waar hij mee te kampen heeft!

Recentelijk kreeg de 77-jarige Nederlandse zanger Lee Towers kritiek te verduren na zijn uitvoering van “You’ll Never Walk Alone” in het programma Renze, ter ere van het jubileum van het lied.

De kritiek kwam voornamelijk van het VI-trio, met name René van der Gijp en Johan Derksen, die vonden dat Towers vals zong. Towers is echter niet te spreken over deze kritiek.

In een reactie aan Shownieuws uit Lee Towers zijn verbazing en teleurstelling over het commentaar:

“Ik begreep dat niet. Allereerst vind ik het ongelooflijk respectloos. Maar ja, dat lijkt hun kenmerk te zijn.”

Towers zegt: ”Die mannen. Hun kenmerk is om anderen af te kraken. En het maakt niet uit wie het is. Ze tonen weinig respect voor andere mensen.”

Hij suggereert dat het VI-trio vooral kritiek levert voor financieel gewin: “Zolang die miljoenen bij John de Mol

“Bij elkaar kunnen harken”.

De zanger heeft aangegeven dat zijn focus vooral ligt op het publiek dat geniet van zijn optredens:

“Ik lig er niet wakker van.” Ondanks de kritiek blijft hij vastberaden om zich te concentreren op de positieve reacties en zijn liefde voor muziek.

Ondanks het feit dat 2023 nog niet voorbij is, heeft de zanger al een reeks persoonlijke gebeurtenissen meegemaakt.

Met diverse professionele ervaringen achter de rug, heeft hij een uitdagend en memorabel jaar beleefd.

Dit jaar bood zowel persoonlijke tegenslagen als triomfen voor hem.

Towers deelt dat fysieke ongelukken, zoals het breken van zijn hand en heup, dit jaar zijn pad hebben gekruist.

Niet alleen op fysiek vlak, maar ook in zijn privéleven heeft hij veranderingen doorgemaakt met het verlies van enkele schoonzussen.


Deze verliezen brengen hem tot filosofische reflectie: “Dat hoort ook bij het leven. Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”


Terugkijkend op 2023, spreekt Towers de wens uit dat hij en zijn geliefden gezond mogen blijven en van elkaars gezelschap kunnen blijven genieten.


“Dat we gezond mogen blijven en kunnen blijven genieten: van de kinderen, van de kleinkinderen, van de achterkleinkinderen, familie en vrienden.”

“`Hij zegt: “Tel je zegeningen en pluk de dag.”


Ondanks dat Lee 77 jaar oud is, voelt hij zich nog steeds energiek en fit. Hij blijft actief door regelmatig te oefenen op de hometrainer en gaat tweemaal per week naar de sportschool. Over zijn conditie zegt hij:


Hij lacht en zegt, “Ik heb een conditie als een paard. Met een heupbreuk moet je revalideren, daar staat een jaar voor. Dat is iets waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Maar ja. Zo werkt dat natuurlijk niet.”

Towers kijkt terug op 2023 en beschrijft het als een ‘onwaarschijnlijk mooi jaar’, ondanks de uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Hij noemt hoogtepunten zoals het kampioenschap van Feyenoord, een bijzondere ontmoeting met de koninklijke familie, en het voor de dertigste keer zingen tijdens de marathon.

Het verhaal van Towers getuigt van veerkracht en optimisme, waarbij hij ondanks tegenslagen toch positief blijft.

Scroll naar boven