Vrouw en haar gezin gebruiken geen toiletpapier: ‘is als ons geld door de wc gooien’

Vrouw en haar gezin gebruiken geen toiletpapier: ‘is als ons geld door de wc gooien’

Het managen van een huishouden is niet zonder uitdagingen en kosten, vooral wanneer ouders rekening moeten houden met de behoeften van het hele gezin en tegelijkertijd de financiën in balans moeten houden.

Soms kunnen onverwachte kosten een extra last vormen, en in de huidige tijd van inflatie is het vinden van manieren om te besparen urgenter dan ooit. Een moeder heeft een onconventionele methode bedacht om te besparen op toiletpapier.

Vreemde nieuwe trend: De reden waarom heel veel mensen een wc rol in hun koelkast plaatsen!

Na drie jaar besloten Amber Allen en haar echtgenoot Joseph, ouders van drie kinderen, om helemaal te stoppen met het gebruik van toiletpapier.

Amber legt de beweegredenen achter deze keuze uit: “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer.”

“De keuze kwam er om verschillende redenen. Ten eerste: we hadden een schuld van 70.000 dollar en we moesten dus besparen.”

“`html


Amber zegt: “Ik ben minder gaan shoppen, goedkoper gaan eten, maar nog steeds gezond en toen kreeg ik een ingeving. Wc-papier kopen is als ons geld door de wc gooien.”


Amber vervolgt: “Ik deelde mijn gedachten met Joseph en we zeiden dat het beter was om het niet meer te kopen en een doekje te gebruiken.”


Amber benadrukt dat deze aanpak

“`

“We hebben tussen 1.200 en 2.100 dollar bespaard in 3 jaar tijd, wat aanzienlijke besparingen opleverde,” verklaarden ze.

“Ik moet toegeven dat we nog steeds wat rollen kopen voor gasten. We hadden overwogen om ‘neem je eigen rol mee naar ons huis’ te promoten onder vrienden, maar dat leek ons onbeleefd,” voegde ze eraan toe.

Ondanks dat het gebruik van doeken en het regelmatig wassen ervan niet altijd prettig is, zijn Amber en Joseph van plan om deze methode nog een tijdje voort te zetten.

Scroll naar boven