Gezin gebruikt al drie jaar geen toiletpapier: ‘De keuze kwam er om verschillende redenen’

Gezin gebruikt al drie jaar geen toiletpapier: ‘De keuze kwam er om verschillende redenen’

Als gezin is het een uitdaging om de verschillende behoeften van iedereen in balans te houden en tegelijkertijd de financiën te beheren.

Soms kunnen onverwachte kosten voor extra druk zorgen, vooral nu de inflatie toeneemt. Een moeder heeft een onconventionele methode bedacht om de kosten van toiletpapier te besparen.

Vreemde nieuwe trend: De reden waarom heel veel mensen een wc rol in hun koelkast plaatsen!

Amber Allen en haar man Joseph, ouders van drie kinderen, hebben drie jaar geleden besloten om helemaal te stoppen met het gebruik van toiletpapier.

Amber legt uit waarom ze dit verrassende besluit hebben genomen: “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer.”

“`html


”Er waren verschillende redenen voor onze keuze. Ten eerste hadden we een schuld van 70.000 dollar en moesten dus besparen.”


”Ik ben minder gaan winkelen, goedkoper gaan eten, maar nog steeds gezond en toen kreeg ik een ingeving. Wc-papier kopen is als ons geld door de wc gooien.”


“`

Joseph and I had a conversation and decided it was best not to buy it anymore and just use a cloth.

Amber emphasizes that this approach has led to significant savings for them. “Over 3 years, we have saved between 1,200 and 2,100 dollars.”

“However, I have to admit that we still buy some rolls for guests. We had also considered promoting ‘bring your own roll to our house’ among friends, but it seemed rude to us.”

Amber en Joseph zijn van plan om deze methode nog een tijdje voort te zetten, ondanks dat het gebruik van doeken en het regelmatig wassen ervan niet altijd prettig is.


Scroll naar boven