Niet normaal meer! Dit gaat een toegangskaart voor de Efteling in 2024 kosten!

Niet normaal meer! Dit gaat een toegangskaart voor de Efteling in 2024 kosten!

De Efteling, een beroemd en geliefd attractiepark bij jong en oud, staat bekend als het grootste attractiepark in de Benelux, zowel qua bezoekersaantallen als oppervlakte.

Het park is een van de topattracties in Europa. In 2020 overtrof het zelfs bekende parken zoals Disneyland Paris en Europa-Park in bezoekersaantallen.

De Efteling is daarmee het meest bezochte attractiepark van Europa geworden. Om haar reputatie te behouden en te blijven groeien, besluit de Efteling te investeren.

Het onderhoud, de vernieuwing en uitbreiding van dit park vereisen aanzienlijke investeringen. Deze investeringen, samen met stijgende energieprijzen, hogere salarissen en toegenomen materiaalkosten, hebben echter invloed op de prijs van toegangskaarten.

Het resultaat is dat de prijzen voor een bezoek aan dit iconische park in de loop der jaren aanzienlijk zijn gestegen.“`


Looopings heeft recentelijk aangekondigd dat de prijzen voor 2024 verder zullen stijgen, waarbij de toegangsprijs voor het eerst de grens van 50 euro zal overschrijden.


De prijs van de flexibele entreebewijzen zal met 6 procent stijgen, van 48 euro naar 51 euro. Dit nieuwe tarief zal gelden voor het hoogseizoen in juli en augustus. Ook de goedkopere kaartjes zullen in prijs stijgen.

“`


In de Achterhoek worden boeiende initiatieven ondernomen om te concurreren met het populaire Brabantse park.


Dit duidt op een groeiende trend in de pretparkindustrie, waar regionale parken stappen zetten om te concurreren met de grote spelers.

Scroll naar boven