Ineke is woedend: Door deze reactie op haar klacht gaat ze nooit meer naar Center Parcs!

Center Parcs is een keten van bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Vele Nederlanders boeken een bungalow bij Center Parcs en hebben de tijd van hun lieven, echter kwam Ineke van een koude kermis thuis.

Deze dame ging er van uit dat bij alle parken van Center Parcs, dus ook over de grens, de medewerkers gewoon Nederlands praten. Helaas voor Ineke was dit niet het geval en al snel ontstond er een probleem, dit daar zij zowel de Duitse als de Engelse taal niet machtig is.

Ineke is woedend: Door deze reactie op haar klacht gaat ze nooit meer naar Center Parcs!

Het park dat Ineke bezocht heet Center Parcs Hochsauerland en is gelegen in Medebach, Duitsland. Het ligt midden in het Sauerland, dicht bij de plaatsen Winterberg en Willingen, beide bekend om hun populaire wandel- en ski-mogelijkheden. Deze bestemming is ideaal voor mensen die dol zijn op outdoor activiteiten, is een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van outdoor activiteiten.

Ineke is woedend: Door deze reactie op haar klacht gaat ze nooit meer naar Center Parcs!

Door het taal probleem van Ineke was het ontzettend lastig om te communiceren op het park en met de parkmedewerkers. Ze was ontzettend teleurgesteld en besloot daarom zich te richten tot de klantenservice met een klacht. Het beperkt zijn in het communiceren zat haar simpelweg niet lekker.

Ineke deed haar verhaal in een schrijven en kreeg netjes een reactie terug van de klantenservice. Alleen heeft deze reactie voor een extra negatief effect op haar vakantie-ervaring gezorgd. De reactie is in het Duits geschreven, dit terwijl ze in haar klacht al duidelijk had aangegeven dat ze dat niet snapt.

Scroll naar boven