TikTokkers zweren bij de allernieuwste haartrend van dit jaar: ‘ Hair gems ’

TikTokkers zweren bij de allernieuwste haartrend van dit jaar: ‘ Hair gems ’

TikTok is toch wel het platform als het gaat om nieuwe trends. Ben je dol op mode en dus trendgevoelig, dan is het zeker een aanrader om TikTok op jouw telefoon te installeren! Wanneer je de app opent is de kans ontzettend groot dat je de allernieuwste haartrend tegenkomt: ‘hair gems’. De TikTokkers versieren hun haar massaal met glimmende steentjes, ideaal voor op een feestje of festival!

Hair Gems

Deze ‘Y2K aesthetic’ wordt voornamelijk gebruikt door Gen Z, echter wordt heel TikTok hier ook mee overspoeld. Vooral de mensen die continu bezig zijn met beauty, kunnen het uiteraard niet laten om deze trend ook uit te proberen. Eigenlijk is deze trend vrij simpel, er worden allemaal kleine glimmende steentjes in het kapsel geplakt. Het bevestigen van deze kleine steentjes kan op verschillende manieren. Wimperlijm kan men gebruiken maar het merendeel van de mensen die verzot zijn op deze trend, gebruiken de populaire hair gem stamp. De hair gem stamp kun je een beetje vergelijken met een nietmachine, de steentjes worden op het haar gedrukt en vervolgens geplakt.

Lekker feestelijk

Inmiddels is hashtag #hairgems al meer dan 50M gezocht, kortom deze trend is dus ontzettend populair, vooral bij de jongeren en festivalgangers. Deze trend is ontzettend leuk en je valt vooral op met je ‘bling bling’ in het haar. De steentjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren en deze kun je gewoon online, vanuit je luie stoel kopen. Bekijk bijvoorbeeld deze set op Amazon.com! Voor een klein bedrag kan ook jij meedoen met deze nieuwe populaire trend!

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven