Urk-Ster Mathilde Keuter deelt verdrietig nieuws: ‘niet lang nadat ik erachter kwam’

Urk-Ster Mathilde Keuter deelt verdrietig nieuws: ‘niet lang nadat ik erachter kwam’

Mathilde Keuter, die bekendheid verwierf in de realityserie URK!, was onlangs in het middelpunt van vreugde met de aankondiging van haar tweede zwangerschap.


Echter, heeft deze vreugde een plotselinge en trieste wending genomen. Mathilde deelde het hartverscheurende nieuws via Instagram Stories.


In haar verhaal maakt ze bekend dat ze helaas een miskraam heeft gehad, kort nadat ze erachter kwam dat ze zwanger was.


“Ik heb al een aantal felicitaties ontvangen, maar helaas moet ik nu het verdrietige nieuws met jullie delen dat ik een miskraam heb gehad, niet lang nadat ik ontdekte dat ik zwanger was.”


De steun die Mathilde Keuter van haar volgers krijgt, is een lichtpunt in deze moeilijke en verdrietige periode.


Sinds anderhalf jaar is de realityster moeder, samen met haar toenmalige vriend Michael. In oktober 2022 verwelkomden ze hun zoontje Jason Menning.


Toen ze destijds haar ‘klein wonder’ verwelkomde, deelde Mathilde haar vreugde met een foto van de pasgeboren Jason, die duidelijk emoties liet zien.


Hun pad, dat van Mathilde en Michael,Het afgelopen jaar had echter niet alleen vreugdevolle momenten in petto. Ze kondigden aan dat ze besloten hadden om hun relatie te beëindigen.


Mathilde legde uit dat de onverwachte zwangerschap hen dwong om snel een relatie op te bouwen, wat uiteindelijk leidde tot de ontdekking dat ze niet compatibel waren.


“Met veel pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat we hebben besloten een punt achter onze relatie te zetten”, schreef ze, en voegde eraan toe:


“Door onverwacht zwanger te raken, moesten we in korte tijd elkaar leren kennen en een relatie opbouwen. We hebben ons best gedaan om er het beste van te maken.”


”Helaas hebben we ontdekt dat we op veel vlakken niet met elkaar overeenkomen en eenvoudigweg niet bij elkaar passen.”


Deze recenteMathilde wordt geconfronteerd met persoonlijke uitdagingen, ondanks de steun en liefde van haar volgers, zoals te zien is in de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden.

Scroll naar boven