Wederom dik vraagteken bij Steenrijk Straatarm: Rijke gezin staat ingeschreven bij dit bureau!

Het programma Steenrijk, Straatarm wordt ontzettend goed bekeken, echter zet men steeds vaker een vraagteken bij het programma.

Vaak heeft de kijker ontzettend veel te doen met het arme gezin, de situaties zijn vaak schrijnend en dat maakt dan ook een hooplos.

Deze week was het programma ook weer op de televisie te zien en het blijkt nu dat het rijke gezin in te huren is voor acteerwerk.

Voor een week mocht het arme gezin, bestaande uit alleenstaande moeder Samantha en haar tienjarige dochter Shirley, een week in de villa van Mike verblijven.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

Mike zijn gezin bestaat uit Natasja en hun twee dochters Beau Bella en Jackie Jess. Het budget van het rijke gezin is 1500 euro in een week en dus mocht het arme gezin hiervan genieten.

Maar liefst een week lang mochten Samantha en Shirley genieten van al het luxe en tevens kregen ze van het rijke gezin aan het einde van de aflevering nog een cadeau.

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ”Kleine Babou’tjes maken”

Het rijke gezin had namelijk een all inclusive vakantie naar griekenland geboekt voor moeder en dochter.

Het arme gezin maar ook de kijkers waren ontzettend ontroerd van het gebaar. ,,Hier ging even een traantje aan de loop”, luidde het op Twitter.

Maar er worden nu toch vraagtekens bij de aflevering gezet. Juicekanaal Realityfbi laat weten dat het rijke gezin ingeschreven staat bij een castingbureau.

,,Zou het rijke gezin ingehuurd zijn, aangezien je ze kan boeken voor acteerwerk?”, schrijft het kanaal in Instagram Stories.

Automatische concepten
Scroll naar boven