Sieneke openhartig over het ontvangen kritiek: ‘Dat had helemaal verkeerd kunnen aflopen’

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

Sieneke deelde onlangs openhartig in Beau Monde dat ze niet had kunnen voorzien hoeveel kritiek ze zou ontvangen na haar optreden op het Eurovisie Songfestival in 2010.

Sieneke vertelt: ‘Toen ik als winnaar werd gekozen, was ik in eerste instantie dolgelukkig. Maar ik had nooit verwacht dat er zoveel kritiek op mijn deelname zou komen’.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

‘Maar de kritiek had helemaal verkeerd kunnen aflopen’, vervolgt Sieneke.De zangeres deelde dat de meningen van mensen niet alleen over de muziek gingen, maar ook over haar uiterlijk, kleding en kapsel. “Ik weet nog dat ik ergens las dat ik te oubollig en te nietszeggend was. Het ging eigenlijk helemaal nergens over, als je er goed over nadenkt,” aldus de zangeres. De kritiek deed een hoop met haar, vertelt ze in het interview. “Het is nooit leuk om kritiek te krijgen, zeker niet als je nog in een groeiende fase zit.”

Als je je in een fase van je leven bevindt waarin je zelf ook nog niet precies weet wat je wilt.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Het had helemaal verkeerd kunnen aflopen, zoals bij Joan Franka is gebeurd. Zij is heel eerlijk geweest over het feit dat haar Songfestival-ervaring best traumatiserend is geweest.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Toch is ze blij dat ze heeft deelgenomen aan het Songfestival. Haar deelname was dan ook het begin van ‘een carrière die ik dertien jaar later nog steeds heb’.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws: “Ik was zo enthousiast en blij dat ik deze kans kreeg dat ik niet echt stilstond bij de mening van andere mensen”, zegt de zangeres er nog over.

Frans Bauer heeft geen zin in idee Sieneke: ‘Dat is niet iets wat ik graag zou willen doen’

Frans Bauer heeft geen zin in idee Sieneke: “Ik had helemaal niet in de gaten wat voor groot evenement het Eurovisie Songfestival is en ging er dus heel nuchter mee om.”

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:
Scroll naar boven