Robert ten Brink bezig met zijn afscheid: ‘Ik doe steeds een stapje terug’

Robert ten Brink bezig met zijn afscheid: ‘Ik doe steeds een stapje terug’

Binnekort zal het televisielandschap een bekend gezicht missen. Robert ten Brink, het gezicht van het populaire programma “All You Need Is Love”, geeft aan dat hij geleidelijk aan minder op de voorgrond zal treden.

In een interview met Het Parool vertelt de 68-jarige Ten Brink: “Ik zet steeds een stapje terug.” Hij voegt eraan toe:

“Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis van vijf formats”.

Hij merkt op dat sommige collega’s het moeilijk vinden om afscheid te nemen van de televisiewereld, “Wanneer het is afgelopen, ga ik door met mijn echte leven,” zo vertelt hij.

Hij persoonlijk heeft er geen problemen mee.

Ten Brink’s carrière in de televisiewereld is lang en gevarieerd. Begonnen in 1979 als radio-dj, stapte hij na twee jaar over naar televisie met het programma “Cijfers en Letters”.


Er is minder bekend over zijn rol als de eerste presentator van “Lingo”, wat gevolgd werd door succesvolle programma’s zoals “Lotto Weekend Miljonairs” en “Holland’s Got Talent”.


Echter, de meeste mensen kennen hem vooral van “All You Need is Love”, waar hij de bijnaam ‘Dr. Love’ aan te danken heeft.

In de speciale kerstuitzending van het programma zal hij dit jaar weer schitteren. Ondanks het feit dat “All You Need is Love” al 31 jaar loopt, blijft Ten Brink enthousiast.

“Het blijft hartstikke leuk om te doen. We maken het iedere keer met dezelfde mensen, het is ons jaarlijkse feestje”, zei hij ter afsluiting van het interview met Het Parool.

Scroll naar boven