Wil jij graag naar Italië toe. Dit zijn de plekken die je niet wilt missen. 

Wil je de tekst niet lezen, check dan deze video. Hier komt alles in voor. 

Nummer 5: Rome

Rome is een stad die gegarandeerd bij elke stap emoties opwekt. Het historische centrum omvat meer dan 25.000 bezienswaardigheden en is door UNESCO erkend als werelderfgoed.

Nummer 4: Florence

Florence is een stad die kunst uit elke hoek uitstraalt. Het historische centrum, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een schatkamer die te voet verkend moet worden, en zorg ervoor dat u geen van de wonderen mist die het zo speciaal maken. 

Nummer 3: Cinque Terre

De Cinque Terre is een verzameling van vijf prachtige dorpjes genesteld tussen de rotsen met uitzicht op de zee. Deze kleurrijke en charmante dorpjes bieden een mediterrane sfeer en een scala aan heerlijke stranden, allemaal omgeven door het prachtige kustlandschap.

Nummer 2: Milaan

Milaan is een kosmopolitische metropool die altijd voorop loopt met de nieuwste trends op elk gebied, van mode tot eten. Het historische centrum wordt gedomineerd door de Duomo di Milano, de kathedraal met zijn karakteristieke torenspitsen en de Madonnina die uitkijkt over de hele stad.

Nummer 1: Venetië: Venetië is een unieke stad waar iedereen verliefd op kan worden. De lagune en de eilanden zullen je sprakeloos maken, maar het zijn de straten van het historische centrum die je hart zullen veroveren.

Over de auteur

Scroll naar boven