Ex producer John de Bever klapt uit de school: ‘Hele andere John dan degene die ik kende’

De realityserie De Bevers is een groot succes op de buis! In eerdere interviews lieten John de Bever en zijn partner Kees Stevens weten dat dat komt omdat ze gewoon zichzelf zijn. Toch denkt niet iedereen daar hetzelfde over. De ex producer van de zanger ging in gesprek met Veronica Superguide.

Jack van Raamsdonkaar kent John de Bever als geen ander, dit daar hij in het verleden de producer was van de zanger. ‘John is in een andere wereld terechtgekomen’, aldus Jack in gesprek met Veronica Superguide. Hij laat weten dat hij de oude John, de gevoelsmens, ontzettend mist.

‘Als ik naar De Bevers kijk, zie ik een andere John dan degene die ik kende. John is een gevoelsmens, en dat zie ik in de serie niet terug. Hij kon zich emotioneel laten gaan bij optredens van sommige artiesten, dan had hij tranen in zijn ogen.’

Raamsdonkaar laat weten geen contact meer te hebben met John. ‘Ik had hem liever bij me gehouden, maar toen Kees in beeld kwam moest ik hem laten gaan’, laat hij weten. ‘Kees is immers een goede manager, met een goed netwerk; Kees heeft John omhoog gelift. Als hij bij mij was gebleven, had hij niet gestaan waar hij nu staat’, geeft Jack eerlijk toe. 

De goede band die ze vroeger hadden is er helaas niet meer, dit daar hun contact is verwaterd. De ex producer laat weten dat hij de zanger laatst wel tegen kwam. ‘John was daar met zijn vader, ik zag hem weer ouderwets genieten van wat wij doen. We hebben elkaar die avond niet gesproken, alleen een hand gegeven. Tja, dat is dan alles wat er van onze tijd samen is overgebleven.’

Over de auteur

Scroll naar boven