Vrouw raakt op slag verliefd op pop en raakt zwanger van hem: ‘gebruikte geen c0ndoom’

Meirivone Rocha Moraes is ontzettend gelukkig in de liefde. Haar man is een levensgrote pop en samen hebben zij een zoontje gekregen.

De 37-jarige Braziliaanse was single en dat zat haar niet lekker. Ze vertelde haar moeder dat ze niemand heeft om mee te dansen, waarna haar moeder de lappenpop genaamd Marcelo voor haar maakte.

Ze had het nooit verwacht maar er gebeurde iets bijzonders, ze werd verliefd op Marcello. Nadat het stel enkele maanden verkering had, raakte ze in verwachting van hem.

Nog voordat ze zou bevallen stapten ze in het huwelijksbootje en was er een groot feest met 350 genodigden. Diezelfde dag beviel ze van haar zoon, een bevalling van 35 minuten zonder pijn.

“Het was een prachtige dag voor me, heel belangrijk, heel emotioneel” vertelde Meirivone aan NTK. “Hij is de man die ik altijd in mijn leven heb gewild. Het getrouwde leven met hem is prachtig.”

Meirivone vertelt vervolgens: “Hij maakt geen ruzie met me en hij begrijpt me gewoon. Marcelo is een geweldige en trouwe echtgenoot.

Alle vrouwen benijden hem. Toen mijn moeder Marcelo maakte en me voor het eerst aan hem voorstelde, werd ik verliefd op hem.

Het was liefde op het eerste gezicht. Vroeger had ik geen partner om mee naar de dansles te gaan, maar nu heb ik Marcelo!”

Toch gaat in haar huwelijk niet alles over rozen. “Hij heeft zoveel geweldige kwaliteiten, maar mijn echtgenoot is wel een beetje lui.

Echt werken doet hij niet. Gelukkig doe ik dat wel!” zegt Meirivone. Ook vertelde ze dat ze zwanger werd doordat haarechtgenoot geen gebruik had gemaakt van een c0ndoom.

De bevalling kan ze zich goed herinneren: “Ik voelde de weeën niet als pijn. Het zien van de placenta en de navelstreng en het bl0ed maakte het allemaal echt.

Het was klaar in 35 minuten.” Wanneer mensen haar niet serieus nemen en zeggen dat het allemaal nep is wordt ze naar eigen zeggen boos.

Over de auteur

Scroll naar boven