Vrouw getrouwd met pop ontdekt overspel en neemt bizarre maatregel: ‘slim gedaan he?’

Meirivone Rocha Moraes is ontzettend gelukkig in de liefde. Haar man is een levensgrote pop en samen hebben zij een zoontje gekregen.

De 37-jarige Braziliaanse was single en dat zat haar niet lekker. Ze vertelde haar moeder dat ze niemand heeft om mee te dansen, waarna haar moeder de lappenpop genaamd Marcelo voor haar maakte.

Ze had het nooit verwacht maar er gebeurde iets bijzonders, ze werd verliefd op Marcello. Nadat het stel enkele maanden verkering had, raakte ze in verwachting van hem.

Nog voordat ze zou bevallen stapten ze in het huwelijksbootje en was er een groot feest met 350 genodigden. Diezelfde dag beviel ze van haar zoon, een bevalling van 35 minuten zonder pijn.

“Het was een prachtige dag voor me, heel belangrijk, heel emotioneel” vertelde Meirivone aan NTK. “Hij is de man die ik altijd in mijn leven heb gewild. Het getrouwde leven met hem is prachtig.”

Meirivone vertelt vervolgens: “Hij maakt geen ruzie met me en hij begrijpt me gewoon. Marcelo is een geweldige en trouwe echtgenoot.

Alle vrouwen benijden hem. Toen mijn moeder Marcelo maakte en me voor het eerst aan hem voorstelde, werd ik verliefd op hem.

Het was liefde op het eerste gezicht. Vroeger had ik geen partner om mee naar de dansles te gaan, maar nu heb ik Marcelo!”

Meirivone zit nu alleen in zak en as want ze heeft Marcelo voor de tweede keer maar liefst betrapt op overspel.

Nadat ze het de eerste keer ontdekte nam ze gelijk maatregelen, zo mocht hij niet meer bij haar in bed slapen en moest hij op de bank. Nu is het een tweede keer overkomen en is ze het zat.

”Ik heb zijn escapades met andere vrouwen ontdekt doordat ik werd benaderd door mijn vriendin. Zij vertelde dat Marcelo mij voortdurend belazert.”

”Ik had er geen twijfel over, want het is niet de eerste keer dat hij dit doet. Hij moet op de bank slapen, maar ik heb nu ook besloten om zijn jongeheer af te hakken.”

Waarschijnlijk denk je nu dat kan niet, een pop met een jongeheer maar Marcelo beschikte namelijk over een d*ldo van 16 centimeter. Echter is hij deze nu dus kwijt.

”Ik ben bang dat andere vrouwen aan zijn jongeheer zitten zonder mijn toestemming. Ik heb hem daarom in de kast gelegd.

Als we naar restaurants gaan of op stap, kunnen ze hem lekker niet aanraken. Wie wil er nu een mand zonder pipi? Dat heb ik slim gedaan, he?”

Tevens vond ze 500 vrouwelijk contacten in zijn telefoon. ”Toen ik hem hierover aan de tand wilde voelen, gaf hij geen antwoord. Hij bleef stil en staarde voor zich uit.”

”Marcelo is een viezerik. Hij jaagt op vrouwen en liegt dan tegen mij dat er niets is gebeurd. Maar zo nu en dan betrap ik hem met een meisje.

Dan beweert hij dat het zijn nichtje is. Maar ik heb hem door. Mij houd je niet zomaar voor de gek”, zo stelt Meirivone.

Scroll naar boven