Vrouw getrouwd met pop in zak en as: Hun zoon is meegenomen en er wordt geld geeist!

Een groot drama voor de vrouw die met een lappenpop getrouwd is. Ze beweert hun zoon is 0ntvoerd en doet er nu dan ook alles aan om hem terug te vinden.

Een vrouw die verliefd werd op een zelfgemaakte lappenpop is er kapot van nadat ze beweert dat hun ‘zoon’ is ontvoerd.

Meirivone Rocha Moraes viel halsoverkop voor een speelgoedlappenpop genaamd Marcelo, die door haar moeder werd gemaakt.

Ze kreeg Marcello nadat ze aan haar moeder vertelde nog steeds vrijgezel te zijn en dus niemand had om mee te dansen.

Slechts acht maanden nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten, knoopte het paar de knoop door in een “prachtige” huwelijksceremonie voor 250 mensen op 18 december 2021.

De 37-jarige vrouw uit Brazilië beweert nu dat hun baby Marcelinho is 0ntvoerd en wordt gegjzeld door 0ntvoerders die 161 pond eisen voor zijn vrijlating.

Meirivone, die ook moeder is van Diego en Carol, kreeg eerder een video toegestuurd van de lappenpopbaby die in een hoek van een verlaten gebouw zat.

De bezorgde moeder van drie zei: “Het is allemaal te veel. Ik ben d0odsbang. Er is een deel van mij bang dat ze hem in brand zullen steken.

Ik kan niet slapen, Marcelo is de hele nacht wakker en roept de naam van zijn zoon. Diego en Carol zijn verdrietig omdat ze niet kunnen begrijpen waar hun broer is.”

Meirivone, die de enige verdiener in het huishouden is, heeft haar baan opgezegd in een wanhopige poging om hun zoon te vinden.

Ze heeft ook de hulp ingeroepen van tientallen vrienden en familieleden die allemaal op zoek zijn naar het speelgoed.

Meirivone voegde eraan toe: “Ik hou gewoon zoveel van hem. Ik blijf hier achter met de gedachte: geven ze hem een bad? Geven ze hem schone melk? Zorgen ze goed voor hem?

“Diep van binnen zegt de intuïtie van mijn moeder me dat het goed met hem gaat. Maar ik weet gewoon niet wat er gebeurt.”

De bezorgde vrouw heeft ook een video geüpload naar haar TikTok-account waarin ze posters op lantaarnpalen plakt en flyers uitdeelt.

Over de auteur

Scroll naar boven