Peter komt na 90 jaar uit de kast: Vroeger kreeg je deze bizarre behandeling!

In het Britse Leicestershire heeft de negentigjarige Peter Davies besloten om op zijn hoge leeftijd nog het roer drastisch om te gooien.

De bejaarde man wist naar eigen zeggen al zijn hele leven dat hij in het verkeerde lichaam zat en dus gaat hij nu verder als Patricia.

Op een leeftijd van drie jaar was het gevoel al aanwezig dat hij eigenlijk een meisje is en dat gevoel is nooit verdwenen.

”Ik wilde alleen met meisjesspeelgoed spelen en mijn moeder ging daar soms wel in mee, want ze zag daar geen probleem in.”

Peter zijn vrouw ging na een huwelijk van 63 jaar naar het hiernamaals. ”Ik heb een televisiereeks over transgenders bekeken en besloot toen dat ik nooit meer mannenkleren wilde dragen.”

”Ik draag nu rokjes en blousjes en ben zelfs begonnen met een hormonenkuur. Het mooiste vind ik dat mensen me gewoon accepteren zoals ik ben. Tot op heden heb ik nog geen enkele negatieve reactie gehad.”

In gesprek met The Scotting Sun laat Patricia weten dat men vroeger eigenlijk niets wist over transgenders. ”Het was niet veilig om hierover te spreken.

Ook medici wisten er weinig vanaf. Als behandeling kreeg je een elektrische schok. Ze beseften destijds niet dat er niets te genezen viel.”

Ondanks dat ze haar identiteit verborgen hield voor de buitenwereld was ze niet ongelukkig. ”Ik heb er altijd het beste van gemaakt, bekeek het leven door een roze bril.”

Patricia kan nu eindelijk op haar oude dag zichzelf zijn. ”Het is een openbaring. Ik heb zin in de jaren die ik hopelijk nog heb.”

Scroll naar boven