Jonge dame neemt na eerste werkdag direct ontslag vanwege deze afwezigheid!

Jonge vrouw neemt na enkele uren al ontslag: Haar rechten werden haar ontnomen!

Een opvallende keuze werd gemaakt door een jonge vrouw in de huidige competitieve arbeidsmarkt, waar stabiele banen schaars zijn: ze nam ontslag na slechts één dag werken.

Automatische concepten

Gebruiker @croissantwoman deelde dit verhaal, dat de uitdagingen belicht waarmee veel jongeren worden geconfronteerd bij het vinden van werk.

Een bericht gedeeld door 🥐👩🏻‍💼 (@croissant_woman)

Ze was verrast door de realiteit van haar nieuwe baan als verkoopassistente, en deelde haar ervaringen in een video.

Aanvankelijk leek ze ontzettend enthousiast, maar de 20-jarige vrouw was verrast door de realiteit van haar nieuwe baan als verkoopassistente.

Toen ze sprak over de functie waar ze naar eigen zeggen goed voor was opgeleid, vertelde ze in de video: “Een heel vriendelijke vrouw nam me onder haar hoede, ze leerde me veel dingen, van hoe je een kassa gebruikt tot hoe je een kassa opent en de winkel sluit, en het alarm uitzet.” Ze werd al snel geconfronteerd met het feit dat de baan meer inhield dan ze had verwacht. Ondanks het feit dat het salaris aan de lage kant was, was ze toch bereid om de baan te accepteren.


Ze legde uit dat het misschien niet veel geld was, maar het was nog steeds een baan. Het was overduidelijk dat ze zich met volledige inzet toelegde op haar werk.

Automatische concepten

Naast haar normale taken kreeg ze extra verantwoordelijkheden, zoals boekhouding, bestellingen plaatsen, producten verzenden en het algemene beheer van de winkel.


Maar wat haar uiteindelijk het meest motiveerde, was…

Wat haar het meest stoorde, was de afwezigheid van pauzes tijdens haar werkdag. Ze onthulde: “Er was geen pauze.”

Zij verklaarde: ”ik had, net als al mijn collega’s, 8 uur achter elkaar moeten werken zonder recht te hebben om even te stoppen!”

Deze combinatie van lage beloning en hoge verwachtingen leidde tot haar besluit om ontslag te nemen na slechts één dag.

Scroll naar boven