Deze vrouw gebruikt lichaamsvocht als parfum: Ideaal om mannen mee te versieren!

Grote kans dat jullie nog nooit hebben gehoord van het woord ‘vabbing’, dit is een afkorting van vagna-dabbing. Het is de bedoeling om het vocht vanuit je… je weet wel… te deppen op plekken op je eigen lichaam. Volgens diverse vrouwen op TikTok is dit de manier voor het versieren van mannen.

De werkwijze hoeven we eigenlijk niet uit te leggen maar voor de mensen die het toch willen weten: je stopt een aantal vingers in je onderkant, even wat heen en weer wiebelen, en vervolgens uitsmeren op je lichaam. Ideale plekken zijn achter de oren, op de pols en in de hals.

Het vocht staat een bepaalde geur af dat feromonen zou uitstoten. Wanneer een man deze geur ruikt maakt het iets bij hem los, hij wordt bewust of onbewust opgew0nden. Dit is geen nieuwtje want er schijnen parfums te zijn die hetzelfde effect zouden hebben. Weet niet welke maar dat is vast online te vinden.

Volgens Lily Marz die actief is op TikTok zijn de ‘fabrieks-feromonen’ nooit van dezelfde sterkte als die van het eigen lichaam. Er zijn dames die aan het testen zijn geweest en wij hebben hieronder een filmpje van een dame die positief verrast is nadat ze zichzelf had ingesmeerd met haar eigen vocht.

Over de auteur

Scroll naar boven