Peter Gillis kan onmogelijk in zijn kasteel gaan wonen: ‘Ik hou jullie op de hoogte’

Peter Gillis komt in zijn serie Massa is Kassa over als een krent, het liefst wil hij alles met korting en voor een prikkie. Toch geeft hij ook gigantische bedragen uit. Bijna anderhalf jaar geleden kocht hij voor maar liefst 5,5 miljoen euro een gigantisch kasteel, echter kan hij daar nog steeds niet wonen.

Peter Gillis kan onmogelijk in zijn kasteel gaan wonen: ‘Ik hou jullie op de hoogte’

Uiteraard is Peter onwijs trots op zijn nieuwe mega kasteel. Na de aanschaf liet hij wel direct weten dat er nog een enorme renovatie moet gaan plaatsvinden, daarna kan hij er pas gaan wonen. Destijds vertelde hij tegen De Telegraaf: ,,We gaan eerst restaureren en dat duurt anderhalf jaar.”

Er is inmiddels anderhalf jaar verstreken en de vraag is dan ook of hij al zijn intrek kan nemen? ,,Mijn kasteel staat helemaal in de steigers! Van binnen en van buiten wordt het volledig gerenoveerd”, schrijft Peter op social media. Hij laat weten dat er voorlopig ook nog geen verhuizing gaat komen want ook in het volgend jaar kan hij er nog niet gaan wonen. ,,Deze werkzaamheden duren dan ook nog zeker tot 2025…”

Gelukkig heeft hij wel een dak boven zijn hoofd, want hij heeft namelijk nog een villa in Neerpelt. Deze villa kocht hij voor 4,5 miljoen euro en het was de bedoeling dat hij daar in zou gaan wonen, echter toen kreeg hij het kasteel op zijn pad. ,,Maar toen het kasteel kwam, kon ik dat niet laten schieten. Nu ga ik in dat nieuwe huis in Neerpelt dus maar tijdelijk wonen, om hem straks weer van de hand te doen”, vertelde hij eerder.

De Massa is Kassa-ster woont nu dan ook in deze villa totdat zijn kasteel helemaal klaar is. ,,Tot die tijd heb ik nu prachtige villa om in te wonen en kunnen we rustig toewerken naar een geweldig eindresultaat van mijn kasteel. Ik zal jullie op de hoogte houden…”, sluit hij zijn bericht op social media af.

Scroll naar boven