Tineke de Nooij pislink om opmerking Noa Vahle: ‘Sodemieter op met je verhaal’😲😱

Tijdens een telefonisch vragenrondje met Nieuwe Revu is de 81-jarige Tineke de Nooij ontzettend woest geworden.

Tineke de Nooij pislink om opmerking Noa Vahle: ‘Sodemieter op met je verhaal’😲😱

Het onderwerp van het vragengesprekje was de bevoorrechte dochter van Linda de Mol. Al aan het begin van het gesprek barst Tineke in woede uit.

Noa Vahle zal de rest van haar leven te horen krijgen dat ze haar succes en tv-carrière te danken heeft aan haar beroemde familie.

Nieuwe Revu ontkent zeker niet dat ze geen talent heeft maar schrijft wel: “Honderden andere sportverslaggevers die John de Mol niet als oom hebben bezitten die kwaliteiten ook.

Op het schild is echter slechts plek voor een handvol geluksvogels.” Het is niet verassend dat Noah Vahle een grote geluksvogel is.

Om de meningen over Noa te peilen belde het tijdschrift een aantal BN’ers, waaronder Tineke de Nooij. De 81-jarige Tineke was de eerste vrouwelijke diskjockey van Nederland.

Als de journalist aan de telefoon het woord kruiwagen laat vallen, wordt Tineke witheet en gaat ze compleet uit haar dak.

Tineke is boos en schreeuwt naar de journalist: “Sodemieter op met je kruiwagenverhaal, zeg! Wat krijgen we nou?

“Ik kan daar boos om worden. Razend, zelfs. Woedend! Dat kind bereikt alles op haar eigen talent. Ik zit me echt op te winden hier.”

De aanhoudende kritiek op Noa is Tineke meer dan zat. “Het hebben van een bekende ouder geeft haar juist alleen maar ellende.

Zeker met al het gesodemieter waar haar moeder nu in zit. Het is bovendien heel moeilijk om van zo’n stempel af te komen.” Vervolgens hangt ze boos op.

Scroll naar boven