Nicol Kremers laat van zich horen met foto nadat Peter zijn nieuwe vriendin heeft voorgesteld.

Enkele maanden geleden kwam er een eind aan alle geruchten die door de wandelgangen gingen, het was over en uit tussen Peter Gillis en Nicol.

Te bizar voor woorden: Dit vinden de kinderen van Nicol Kremers van haar baantje!

Nicol heeft na de breuk wel wat vriendjes gehad maar dat hield geen stand. Peter heeft nu bekend gemaakt dat hij weer helemaal gelukkig is in de liefde.

Peter Gillis schiet uit zijn slof: ‘Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem’

Als het aan Peter ligt mag een ieder weten hoe gelukkig hij is met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout en dus deed hij dan ook verschillende interviews.

Gillis heeft zijn relatie met Wendy zo’n twee maanden geheim weten te houden maar het hoge woord is er nu uit. De twee hebben het zelfs al over een huwelijk in de toekomst.

Bizarre beelden gaan er rond van nieuwe lover Peter Gillis: ‘instanties betrokken’

Wendy en Peter laten er geen gras over groeien en dus heeft de camper al een metamorfose gekregen. De foto van Nicol is namelijk vervangen door een kiekje van Wendy.

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

Hoe Nicol over de nieuwe relatie van haar ex vriendje denkt is niet bekend maar we kunnen ons voorstellen dat het misschien toch wel een beetje steekt.

Nicol Kremers zit niet stil en reageert op nieuwe geruchten: Is deze man haar nieuwe vriend?😣🤨

Nicol had niets te klagen bij Peter en kon dan ook dankzij zijn centjes genieten van een luxe leventje, echter is dat nu voorbij.

Oude vriendin Nicol Kremers: ‘Hier is uiteindelijk de kinderbescherming voor ingeschakeld’😱😲

Vandaag de dag moet Kremers haar eigen boontjes zien te doppen en ze probeert dan ook haar centjes binnen te slepen via het platform onlyFans.

Nicol onder invloed betrokken bij auto-ongeluk: Totall loss en rijbewijs voor lange tijd kwijt.

De gevallen Massa is Kassa-ster verkoopt op het platform p!kante kiekjes en video’s van zichzelf aan mannen die daar wel interesse in hebben.

Nicol onder invloed betrokken bij auto-ongeluk: Totall loss en rijbewijs voor lange tijd kwijt.

Het schijnt dat Kremers behoorlijk wat geld binnen weet te slepen, echter heeft zij nu ook al een aantal problemen op haar bordje liggen.

Patty Brard neemt kijkje achter de schermen bij een schaars geklede Nicol Kremers (Fotos!)

De heren van Roddelpraat wisten namelijk te melden dat Nicol zich nooit ingeschreven heeft bij de KvK en dus haar inkomsten niet opgeeft en geen belasting betaalt.

Bizarre beelden gaan er rond van nieuwe lover Peter Gillis: ‘instanties betrokken’

Maar we hoeven ons gelukkig geen zorgen te maken want nadat peter bekend maakte een nieuwe liefde te hebben, heeft Nicol een teken van leven gegeven.

Nicol onder invloed betrokken bij auto-ongeluk: Totall loss en rijbewijs voor lange tijd kwijt.

Op haar Instagram heeft zij een foto van zichzelf geplaatst met weinig kleding aan. is dit een boodschap voor Peter zodat hij kan zien wat hij nu allemaal moet missen?

Scroll naar boven