Nicol Kremers doen schokkende onthullingen over Peter Gillis: ‘dat zijn er nogal wat’

Peter Gillis beweerde destijds in zijn statement over de breuk met Nicol Kremers, dat ze als goede vrienden uit elkaar waren gegaan. Nicol laat nu weten dat dat niet klopt.

Nicol Kremers gaat door moeilijke periode: Haar kinderen hebben alles gezien!

Naar eigen zeggen is ze jaren ongelukkig geweest en in de serie Massa is Kassa voerde ze een continu een toneelstukje op.

Nicol laat beelden zien van kapotgemept gezicht:  Dit heeft Peter aangericht!

Voor Nicol is het genoeg en ze heeft dan ook besloten om niet langer nog te zwijgen over de relatie die zij had met Peter: ,,Ik was báng voor Peter.”

Wat een feest! Nicol Kremers plaatst romantisch kiekje met haar nieuwe lover!

Een jaar geleden zou Nicol m!shandeld zijn door Peter en ze heeft nu de keuze gemaakt om alsnog aang!fte tegen hem te gaan doen.

Nicol laat beelden zien van kapotgemept gezicht:  Dit heeft Peter aangericht!

,,De gevoelens van pijn en angst heb ik heel lang diep weggestopt”, vertelt ze openhartig in gesprek met weekblad Party.

Nicol Kremers zit niet stil en reageert op nieuwe geruchten: Is deze man haar nieuwe vriend?😣🤨

,,Maar nu we de aang!fte aan het voorbereiden zijn, komt dat allemaal weer omhoog. Dat maakt het er niet makkelijker op.”

Nicol Kremers zit niet stil en reageert op nieuwe geruchten: Is deze man haar nieuwe vriend?😣🤨

In het gesprek vertelt Nicol dat ze al jaren ontzettend ongelukkig was in haar relatie met Peter en dat ze een toneelstukje opvoerde in Massa is Kassa.

Peter Gillis schiet uit zijn slof: ‘Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem’

,,Bij de opnames moest ik natuurlijk opgewekt, leuk en aardig doen, terwijl ik me zwaar ongelukkig voelde”, aldus Nicol.

Oude vriendin Nicol Kremers: ‘Hier is uiteindelijk de kinderbescherming voor ingeschakeld’😱😲

,,Ik voerde een toneelstukje op, omdat ik gewoon te angstig was om de waarheid te vertellen.” Tevens vertelt ze dat vorig jaar niet de eerste keer was dat Peter haar m!shandelde.

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

,,Ik ga aangifte doen van alle mshandelingen. En dat zijn er nogal wat”, onthult ze. Waarom nu pas aang!fte en niet eerder? ,,Omdat ik bang was. Bang voor wat hij zou doen.”

Zelfverzekerde Peter Gillis: ‘Ik kan wel vijfhonderd vrouwen meenemen naar huis’

In het nieuwe seizoen van Massa is Kassa reageert Peter verbaasd als Mieke, die een goede vriendin van Nicol was geworden, vertelt dat Nicol niets meer van zich heeft laten horen na de breuk.

Neemt Peter Gillis wraak op zijn ex Nicolleke? Dit zegt toch wel heel veel!

Het verhaal steekt volgens Nicol anders in elkaar, ze moest namelijk van hem het contact met iedereen verbreken. Geen contact meer met Mieke, zijn kinderen of personeelsleden van zijn parken.

Nicol onder invloed betrokken bij auto-ongeluk: Totall loss en rijbewijs voor lange tijd kwijt.

,,Want zo zit meneer Gillis ook in elkaar: als iemand nog contact heeft met mij, kan dat directe gevolgen hebben voor die mensen”, legt ze uit. ,,Die zijn ook bang om hun werk te verliezen.”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Over Nicol wordt er veel geklept in de serie, iets dat volgens haar niet nodig is. ,,Dat had wat mij betreft niet gehoeven. Nee, ik kijk niet. Maar ik keek ook al niet toen ik er nog wel in zat.”

Nicol onder invloed betrokken bij auto-ongeluk: Totall loss en rijbewijs voor lange tijd kwijt.
Scroll naar boven