Nicol Kremers afgestraft: ‘Kondig je een bericht aan krijg je dit laffe gedoe’

Sinds kort probeert Nicol Kremers geld te verdienen via het platform OnlyFans. Het leek een succesvolle stap, echter haken vele abonnees nu al af.

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲

In eerste instantie hoopte Nicol veel geld te kunnen verdienen via TikTok maar dat viel tegen en dus was ze gestart met OnlyFans. Na een dag vertelde ze al dat het een succes was.

,,Het ging als een lopend vuurtje natuurlijk”, vertelde ze in gesprek met Powned. ,,Ik ben natuurlijk bekend in Nederland en in België. Al mijn volgers waren er ook al op aan het wachten dat ik dit ging doen.”

Hoeveel verdient Nicol op een dag met haar OnlyFans account? ,,Je hebt 3.000 abonnees, dus als ik even snel reken is dat 30.000 euro binnen één dag verdient!”, constateerde de verslaggever.

,,Ja, dat klopt”, knikte Nicol. ,,Dat is lekker cashen.” Inmiddels is er een week verstreken en zeggen steeds meer mensen hun abonnement op.

Haar abonnees zijn niet tevreden met de kiekjes die zij gedeeld heeft op het platform, er is niets spannends aan. ,,Kondig je een bericht aan krijg je dit laffe gedoe”, reageert iemand onder de foto’s.

,,De tweede sessie was nog het beste. Er komt steeds minder te zien”, schrijft een ander. ,,De eerste week is juist de week dat mensen al afhaken als het tegenvalt en die komen niet meer terug. Ik heb al opgezegd.”

Abonnees Nicol Kremer haken massaal af: ‘krijg je dit laffe gedoe’

Veel abonnees zeggen hun lidmaatschap op, dit omdat haar foto’s ernstig tegenvallen. ,,Dit kunnen we ook op Instagram zien. Wat is dit?”

Onlangs maakte Nicol bekend dat ze op OnlyFans zit. Kremers zei grote plannen te hebben en in gesprek met Shownieuws vertelde Kremers hierover.

Website Nicol Kremers in de lucht: Bizarre bedragen en deze bijzondere loting!

In gesprek met het programma liet Nicol weten dat zij een speciale verjaardagsverrassing op de planning heeft staan.

“Ik heb allerlei leuke spannende plannen. Ik ben bijna jarig en ik ben gek op taart en op slagroom enzo, dus dat is wel een kleine tease denk ik.”

Maar er komt meer. “Ik heb wel wat ideeën met dieren,” zegt Nicol. “Ik heb wel wat ideeën met zwembad, met fonteinen, van alles. Er kan van alles. Zo gek kun je het niet bedenken.”

Over de auteur

Scroll naar boven