Deze nieuwe Netflix-serie met niemand minder dan Kim Cattrall in de hoofdrol, moet je zien!

Na de populaire serie Sex and the City is het behoorlijk stil gebleven rondom actrice Kim Cattrall. Door een klein akkefietje met Sarah Jessica Parker was de blondine helaas ook ook niet te zien in de SATC-reboot. Maar er is nu eindelijk goed nieuws want Kim Cattrall is het gezicht van een nieuwe Netflix-serie!

Deze nieuwe Netflix-serie met niemand minder dan Kim Cattrall in de hoofdrol, moet je zien!

In de Netflix-serie ‘Glamorous’ speelt Kim Cattrall een van de flamboyante hoofdrollen. In deze serie wordt het verhaal van Marco Mejia (gespeeld door acteur, zanger en YouTuber Miss Benny) vertelt. Deze Marco,, een gender non-conforme queer persoon gaat aan de slag voor cosmetica koningin Madolyn Addison (gespeeld door Kim Cattrall). Voor Marco is deze extravagante baan de kans om erachter te komen wat hij wil maken van zijn leven en wat het betekent om queer te zijn.

Volgens Variety zijn er op Netflix 10 afleveringen van de serie te zien. Volgende maand gaan de opnames van start in Toronto. Het is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix te bewonderen zal zijn.

Wij zijn fan van SATC en natuurlijk ook van de reboot And Just Likte That… De afwezigheid van Samantha was echter toch een behoorlijk groot gemis. Kim Cattrall speelt Samantha Jones niet meer, die deur heeft zij voorgoed gesloten. Sarah Jessica Parker stelde dat een reünie van Carrie en Samantha onmogelijk is. Echter laat Sarah Jessica Parker toch doorschemeren dat ze geen afkeer tegen Kim heeft. “No. I don’t dislike her. I’ve never said that. Never would. Samantha isn’t part of this story. But she will always be part of us. No matter where we are or what we do” vertelt SJP.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven