Dit gaat contant geld uit de muur trekken kosten in het nieuwe jaar 2024!

Dit gaat contant geld uit de muur trekken kosten in het nieuwe jaar 2024!

Vanwege de steeds meer gedigitaliseerde samenleving neemt het gebruik van contant geld af, waardoor weinig mensen nog cash geld op zak hebben.

contant geld opnemen in 2024!

Er is een groeiende voorkeur voor het gemak en de snelheid van contactloos betalen met pinpassen of smartphones in het dagelijks leven.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

Deze trend wordt versterkt door de toename van locaties waar alleenHet is mogelijk om elektronische betalingen te doen.

Consumentenbond waarschuwt klanten van deze drie supermarkten: Controleer je bon!

Niet iedereen verwelkomt echter de overstap naar digitale betaalmethoden. Met name veel ouderen die de voorkeur geven aan contant geld, ondervinden hinder van deze verandering.

Deze verschuiving heeft ook financiële gevolgen, zoals bij ABN AMRO waar klanten worden geconfronteerd met kosten voor het opnemen van contant geld.

Kijkers Steenrijk, Straatarm woedend: ‘Deze jongen staat op de site van Radar!’

Als er meer dan 17.500 euro per jaar wordt opgenomen, wordt er een tarief van 5 euro per transactie in rekening gebracht, plus een percentage van 0,5% van het opgenomen bedrag.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Met deze regeling kan het opnemen van 1000 euro al snel 10 euro aan kosten met zich meebrengen. Voor studenten geldt deze regel al bij een jaarlijkse opname van 6000 euro.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

Er zijn ook kosten verbonden aan het opnemen van contant geld bij pinautomaten van andere aanbieders dan Geldmaat bij Rabobank. Het bedrag van 0,75 cent per opname wordt in rekening gebracht.

Overwegingen van andere banken om slechts één gratis geldopname per dag toe te staan, benadrukken een duidelijke trend.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Er is een opkomende trend waarbij het steeds duurder wordt om contant geld bij je te dragen. Vooral bepaalde groepen in de samenleving kunnen hier nadelige gevolgen van ondervinden.

Scroll naar boven