Bekeerde vrouw krijgt bizarre en kwetsende vraag: ‘Ik was even sprakeloos’

Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

Het Australische aquariummedewerker Savannah deelde onlangs op TikTok een opmerkelijke ervaring nadat ze zich tot de islam had bekeerd en een hijab begon te dragen tijdens haar werk in Sydney.

Na haar bekering koos Savannah er bewust voor om een hijab te dragen tijdens haar werk.

In een video onthulde ze dat een oudere man haar op een dag vroeg of ze zich als pinguïn had verkleed, een vraag die ze aanvankelijk niet serieus nam.


 

 

 

 

Savannah was even sprakeloos en dacht dat het een grap was toen de man haar vroeg of ze een pinguïn was. Maar al snel besefte ze dat hij serieus was. “Ik realiseerde me al snel dat de man serieus was,” vertelt ze.


Later die dag kwam ze de man weer tegen in de souvenirwinkel van het aquarium. Ze vertelt: “Ik heb hem laten weten dat ik geen pinguïn was, waarop hij direct zijn excuses aanbood,” 


De video zorgde voor verschillende reacties onder de kijkers.Sommige kijkers vonden de opmerking van de man onbeleefd, terwijl anderen het zagen als een onschuldige grap.

Een suggestie van een commentator was: “Dit is gewoon een typische grap van een oudere man, misschien niet gepast, maar ook niet iets om je al te druk over te maken.”

Een andere gebruiker bood een geestige tegenreactie aan: “Je had kunnen zeggen dat je een non was, dan zou hij zich vast schuldig hebben gevoeld.”

Er was een mede-hijabi die haar eigen ervaring deelde. Ze zei: “Als hijabi vermijd ik zwart-wit combinaties, omdat mensen me dan soms aanzien voor een katholieke non en me ‘zuster’ noemen.”

Scroll naar boven