Monique Westenberg onder vuur: ‘Vrouwen die overduidelijk voor het geld gaan’

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer doet een boekje open over het onderlinge contact dat zij gehad heeft met Monique Westenberg.

Monique Westenberg onder vuur: ‘Vrouwen die overduidelijk voor het geld gaan’

Het bleek dat in het verleden Monique een opperspion was van de juicekoningin. Yvonne laat dan ook weten dat Monique achter de schermen behoorlijk tekeer kan gaan.

Monique deelde enige tijd terug een sneer uit naar Yvonne, waarna de roddeltante de onthulling deed, dat ze een behoorlijk periode contact keet gehad met Westenberg.

Monique Westenberg woedend en haalt hard uit: ‘Wie denk je dan dat dit is?’

De roddeltante deelde een sneer terug en zei destijds: “Meid, ik heb hier 54 screenshots van gesprekken tussen jou en mij!”

Inmiddels zijn we een dikke vijf maanden verder en besluit de roddelkoningin wat meer informatie naar buiten te brengen over het contact dat zij had met de blondine.

Op haar juicekanaal vertelt Yvonne: “In de tijd van André junior met Soel heb ik Monique wel eens gesproken inderdaad.

Kan je zeggen: ze lijkt zo beschaafd, maar die meid kent d’r scheldwoorden hahaha. Begreep het ook wel in die tijd, over wat haar werd aangedaan.”

In eerste instantie had Yvonne nog een zwak voor Monique. “Zij leek me echt cool. Ze zei ook dat ze hem nooit meer terug wilde.

Vond haar echt een sterke vrouw en was ook trots op haar hoe ze zich er doorheen sloeg. Daarom is mijn mening over haar nu gedraaid.”

Vandaag de dag vergeeft Monique vrijwel iedere misstap van de zanger en is Yvonne niet zo heel erg positief meer over Westenberg.

“Je hoeft haar blijkbaar nog niet eens 100 procent terug te willen, maar half half is ook goed. Dan gaat de deur alweer open. Herken die stoere chick niet meer! Alles voor de villa blijkbaar. Zonde!”

Yvonne denkt dat Monique gewoon bij de zanger blijft omdat ze tenslotte wel in de villa woont die van hem is.

“Ik kan er niks aan doen, maar ik heb gewoon een hekel aan vrouwen die overduidelijk voor het geld gaan,” aldus de grootste roddelkoningin van ons landje.

Monique Westenberg onder vuur: ‘Vrouwen die overduidelijk voor het geld gaan’

Ze vervolgt: “Ga eens voor een man waar je echt respect voor hebt en hij voor jou. Een man moet voor een vrouw zorgen, maar met steun en support. Niet met geld.”

Over de auteur

Scroll naar boven