Niet schrikken! Deze bedragen staan er op de nieuwe menukaarten van Disneyland hotel!

Niet schrikken! Deze bedragen staan er op de nieuwe menukaarten van Disneyland hotel!

Als je wilt dineren in het onlangs vernieuwde Disneyland Hotel van Disneyland Parijs, moet je flink in de buidel tasten. Het is een ervaring die een aanzienlijke investering vereist.

Het resort heeft onlangs de menu’s van zijn verschillende eetgelegenheden gepubliceerd. Dit omvat het buffetrestaurant Royal Banquet, het à la carte restaurant La Table de Lumière en de hotelbar Fleur de Lys, waarbij de prijzen toch wel opvallen.

Voor een buffetervaring bij Royal Banquet, die ook interacties met Disney-figuren omvat, betalen volwassenen

De entree voor volwassenen kost 100 euro en voor kinderen 50 euro, dit is exclusief drankjes.

Als aanbeveling hebben we de speciale cocktail ‘Toasting Tankard’ geprijsd op 28 euro. Normale cocktails variëren tussen de 21 en 25 euro, terwijl een fles champagne tussen de 67 en 400 euro kost, afhankelijk van het merk.

De wijnglazen zijn geprijsd van 10 tot 19 euro, met flessen tussen de 43 en 93 euro. Voor een frisdrankje betaalt men 9 euro.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

De drankprijzen in Fleur de Lys Bar zijn vergelijkbaar, maar er is een uitgebreider aanbod aan sterke drank. Whiskey, tequila of rum kost ongeveer 30 euro per glas, terwijl wodka tussen de 18 en 20 euro kost.

Een klein biertje, zoals Heineken of Desperados, kost 12 euro en klassieke cocktails als margarita of cosmopolitan staan op de kaart voor 21 euro. Meer extravagante cocktails kosten 28 euro.

Vip-opties zijn beschikbaar voor luxe liefhebbers, zoals 3 centiliter cognac van Rémy Martin Louis XIII voor 300 euro, of 4 centiliter Grand Marnier Quintessence voor 220 euro. Een simpel glaasje sinaasappelsap kost 9 euro.

La Table de Lumière presenteert een vast “koninklijk menu” voor 120 euro per persoon, met keuzes uit vijf voorgerechten, zes hoofdgerechten en vijf desserts.

Voor wie zijn diner wilHet opluisteren met drie glazen champagne van 10 centiliter voegt nog eens 60 euro toe aan de kosten.

Dit alles weerspiegelt de exclusiviteit en de premium ervaring die het Disneyland Hotel biedt aan zijn gasten.

Scroll naar boven