Meisje (18) al twee jaar met 42 jaar oudere lover: ‘Ik zal opkomen voor mijn rechten’

Meisje (18) al twee jaar met 42 jaar oudere lover: ‘Ik zal opkomen voor mijn rechten’

De Schotse Keisha, slechts 18 jaar oud, is al een paar jaar verliefd. Toen ze haar relatie openbaar maakte, kreeg ze veel kritiek, zowel zij als haar partner.

Keisha is al twee jaar samen met Dimitrios Fotis. Het verschil in leeftijd tussen hen is maar liefst 42 jaar.

Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, was Keisha slechts 15 jaar oud en was Dimitrios al 58 jaar oud.


Samen zijn ze bijna 24/7 en beleven ze allerlei leuke activiteiten, waaronder samen sporten, dagjes weg en natuurlijk relaxen.


Keisha deelt op haar TikTok-account met haar volgers dat ze nog steeds smoorverliefd is op haar partner.


In een recente video zegt ze: “Twee jaar en ik houd nog net zoveel van hem als op de dag dat ik hem ontmoette.”

Er zijn veel mensen die een vraagteken bij hun relatie plaatsen vanwege het grote leeftijdsverschil, en ze reageren vaak niet erg beleefd.

Velen beschuldigen Keisha ervan een golddigger te zijn. Zo schrijft een persoon onder een video: ”Dit is werkelijk hoe geld geluk kan kopen.”

Er is een andere persoon die zegt: ”Ik begrijp niet hoe zo’n mooi meisje als jij samen is met een man van die leeftijd. Hij zal wel een goed hart hebben.”

De kritiek treft Keisha zeker, maar ze gaat toch door met het delen van filmpjes.

”We hebben niet allemaal een dikke huid. Soms breken we. We zijn allemaal mensen. Ik zal opkomen voor mijn rechten omdat ik steeds commentaar krijg dat nergens op slaat.”


Volgens haar is leeftijd slechts een getal en ze laat weten oud genoeg te zijn om zelf keuzes te maken. Ze zegt: “En deze keus voelt goed. Hij is de ware voor mij en hij heeft mijn hart. Wij zullen altijd samen blijven.”


Scroll naar boven