Martien Meiland gaat met de billen bloot: ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’

Onlangs is de biografie van Maxime Meiland verschenen en hierin vertelt zij openhartig over het feit dat haar vader Martien een drankprobleem heeft.

Martien Meiland doet grote onthulling: ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’

In eerste instantie ontkende Martien het, echter ging er toch een knop bij hem om nadat hij vele gesprekken had gevoerd met zijn gezin. ,,Sinds 1 januari ben ik gestopt met drinken.”

In haar biografie onthult Maxime dat haar vader ‘heel veel’ drinkt. In 2021 werd zijn drankgebruik voor het eerst besproken tijdens de opnames in Zweden.

,,Toen hebben wij het er wel over gehad en hebben Montana en ik voor het eerst heel erg gehuild tegenover hem”, aldus Maxime.

,,Daardoor lieten we hem merken hoe erg wij daarmee zitten. Hij moet dan ook wel huilen, maar dan zegt hij uiteindelijk toch nog:

‘Ik weet wel dat ik te veel drink, maar mijn vader dronk sterke drank, dus op zich valt het bij mij nog wel mee.’ Dat is altijd zijn excuus.”

Martien liet weten dat het allemaal wel mee viel, kortom er was niets aan de hand, toch gaf hij later toe dat hij wel een probleem heeft.

Martien Meiland doet grote onthulling: ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’

,,Sinds 1 januari ben ik gespot met drinken”, onthult hij in gesprek met weekblad Story. ,,Ik heb de hele maand januari niet gedronken.”

Voor Martien is het tijdperk wijnen, wijnen, wijnen, voorbij, toch is hij nog wel eens te zien met een heerlijk glas wijn in zijn handen. 

Dat klopt, geeft Martien toe. ,,Ik drink alleen nog op speciale aangelegenheden, zoals op de boekpresentatie van Maxime. In het weekend drink ik in principe ook niet”, legt hij uit.

Martien Meiland doet grote onthulling: ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’

,,Sinds ik niet meer drink, lig ik soms al om half negen in bed. Ik hoop dat de rest van mijn leven vol te houden. Ik voel me veel energieker, dat kan ik goed gebruiken.”

Over de auteur

Scroll naar boven