Vrouw heeft extreme haargroei: ‘Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard’

Vrouw heeft extreme haargroei: ‘Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard’

Jessica, 37 jaar oud, wordt ‘The Bearded Lady’ genoemd en dat is niet zomaar. Ze heeft het meeste gezichtshaar van alle vrouwen.

Automatische concepten

Kort geleden deelde ze haar verleden waarin ze onthulde dat haar ex-partner heeft geprobeerd om haar gezichtshaar in brand te steken.


Op dit moment is Jessica betrokken bij een polyamoreuze relatie. Ze is getrouwd met een 21-jarige gepensioneerde marinier en heeft daarnaast nog vier minnaars.

Het was in 2012 dat Jessica in de Verenigde Staten bekendheid verwierf als tv-persoonlijkheid, nadat ze haar debuut maakte in de tv-show ‘Freak Show’.

Vroeger was Jessica helemaal niet zelfverzekerd. Haar jeugdjaren waren zeer uitdagend, met veel pesterijen en zelfs een gewelddadige relatie.

Jessica heeft te maken met PCOS en fibromyalgie. Het overmatige gezichtshaar houdt verband met haar PCOS en andere gezondheidsproblemen. Bovendien heeft ze last van een mank looppatroon als gevolg van onsuccesvolle corrigerende operaties.

Als ik altijd gezondheidsproblemen had, ontdekte ik nu pas dat ze allemaal met elkaar samenhingen. Ik had problemen met mijn rug en benen en ervoer ook steeds een opgeblazen gevoel en pijn.

Er zijn dagen waarop ik door de mist van fibromyalgie en depressie niet uit bed wil komen,” ging ze verder. “Mijn hirsutisme heeft verband met PCOS.

Sommige vrouwen krijgen dit probleem van hirsutisme…Jessica omarmt haar baard nu, maar dat is niet altijd zo geweest. “Ik scheerde en plukte mijn haar, en mijn vroegere partner probeerde zelfs mijn gezichtshaar te verbranden vanwege de maatschappelijke druk,” zei ze. Regelmatig schoor ze het weg. “Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard.” Haar baard stond Jessica in de schaduw van haar broers en zussen. Ze heeft het niet altijd omarmd. Pas na hun eerste kind.Ze werd al snel duidelijk dat ze anders was dan haar omgeving en werd meerdere keren in een pleeggezin geplaatst.


“Dit leidde me naar een leven van m*sbruik en huiselijk geweld. Ik werd zelfs twee keer gedwongen tot een huwelijk in een poging het probleem af te wentelen,” vertelde ze. “Ik werd geslagen, m!shandeld, verstoten en verkr*cht. Ik dacht dat als ik maar snel genoeg zwanger zou worden, het gewoon zou ophouden.”


“Toen ik in Las Vegas werkte, werd er door dronken toeristen glas naar me gegooid,” vertelde ze. “Nu heb ik een prachtig open huwelijk met een kleine groep van heel goede mensen.”

De seks tussen ons poly-tribe is ongelooflijk, maar het is niet alles. De steun en liefde die we voor elkaar hebben gaat over wederzijds respect.

Voor de zielen die door soortgelijke problemen in het leven gaan, weet dat ik er voor jullie ben en van jullie hou,” besloot ze.

Scroll naar boven