Linda de Mol maakt excuses: ‘het spijt me oprecht’🙏🤔

Linda de Mol laat weten dat zij toch wel spijt heeft van een opmerking over de overgang die ze tien jaar geleden maakte in Pauw & Witteman.

Linda de Mol maakt excuses: ‘het spijt me oprecht’🙏🤔

Destijds noemde Linda de overgang “geen sexy onderwerp” en dus was het ongeschikt om een hele LINDA daar aan te wijden. De presentatrice komt daar nu op terug.

“Even voor de goede orde: als ik een rijtje ‘sexy onderwerpen’ zou moeten verzinnen, zit de overgang daar nog steeds beslist niet bij,

maar het spijt me oprecht dat ik door die ondoordachte opmerking eruit te flappen het onderwerp misschien in een taboehoek geduwd heb waar het zeker niet thuishoort,” aldus Linda in de editorial van het aprilnummer van LINDA.

Volgens De Mol komt Het onderwerp overgang komt volgens Linda “gelukkig” steeds meer uit de taboesfeer, maar dat geldt niet voor hormoontherapie.

Linda onthult dat zij persoonlijk ook last heeft van hormonale klachten. De presentatrice kreeg last van klachten nadat ze stopte met de pil.

“Geen zweetaanvallen, maar rare hartkloppingen en werkelijk geen nacht waarin ik ononderbroken een uur of zes kon slapen.

En de blaasontstekingen, de haaruitval en de chronische vermoeidheid”, aldus Linda de Mol die al haar klachten opsomt.

Naar eigen zeggen verdwenen de meeste ongemakken dankzij een oestrogeengel in combinatie met progesteron. “Ik voel me prima,

slaap door het progesteron een stuk beter (al zijn er wel omstandigheden geweest die me helaas toch nog uit mijn slaap hielden) en mijn haar, huid, blaas en hart glanst, plast en klopt weer als vanouds.”

Over de auteur

Scroll naar boven