Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Tijdens de recente aflevering van ‘Winter Vol Liefde’ werd Joshua door Benjamin naar huis gestuurd, zoals te zien was voor de kijkers.

Joshua had al het gevoel dat zijn tijd op de Belalp ten einde liep, maar was toch verrast toen Benjamin daadwerkelijk een punt zette achter hun gezamenlijke avontuur.

Joshua wordt momenteel bekritiseerd op sociale media, maar lijkt zich er weinig van aan te trekken.


Eerder deze week deelde hij een reactie van een volger op zijn Instagram Story: “Ik vind Joshua eigenlijk wel een leuke gast! Ondernemend, enthousiast en vrolijk.”


Joshua reageerde opgewekt op deze feedback. Hij liet weten: “Ik houd gewoon van lachen. Sorry voor de mensen die dit niet kunnen waarderen, maar ga er niet mee stoppen. Lachen is gezond”.

Naar aanleiding van zijn vertrek uit ‘Winter Vol Liefde’, keerde Joshua terug naar Amsterdam nadat hij afscheid had genomen van Belalp in de aflevering van maandag.

Voor zijn vertrek uitte Benjamin stevige kritiek op Joshua: “Je bent heel dominant en ik gebruik het woord liever niet maar ook een beetje manipulatief.”


Benjamin zei dat het ook een dikke middelvinger naar hem toe is en dat vindt hij geen fijne eigenschap aan jou.


Uiteindelijk bleek Joshua toch niet de juiste match voor Benjamin, aangezien hun verschillen te groot waren. Spoiler alert voor het einde van het programma: Benjamin heeft een bewogen reis doorgemaakt.


Nadat Benjamin dacht dat Joshua een goede match was, blijkt al snel dat er geen klik was. Ook met de andere kandidaten heeft hij geen liefde gevonden, waardoor hij alleen achterbleef in Zwitserland.

Benjamin voelt zich nu opgelucht nu het liefdesavontuur voorbij is. Hij vertelde aan zijn vriendin Anna: “Ik weet nu beter wat ik wel en niet wil. Een relatie gaat niet werken. Dus ik wil liever een lat-relatie“.

“Ik wil voorlopig even niet meer daten. Ik ga voorlopig“Ik ben nog steeds op zoek naar de ware liefde en hoewel ik geen partner heb gevonden in ‘Winter Vol Liefde’, heb ik veel geleerd over wat ik zoek in het leven en in relaties,” zegt Benjamin. Zijn deelname aan ‘Winter Vol Liefde’ heeft hem in ieder geval veel inzicht gegeven in zijn persoonlijke wensen.

Scroll naar boven