Bizarre kiekjes: Dame verdient haar geld door haar lichaamshaar overal te laten groeien!

Bizarre kiekjes: Dame verdient haar geld door haar lichaamshaar overal te laten groeien!

Een unieke manier om duizenden euro’s te verdienen is ontdekt door Cherry, een 25-jarige model uit Seattle. Ze gaat tegen de stroom in en laat haar lichaamshaar overal groeien.

Haar opvallende verhaal over de keuze om de traditionele 9-tot-5 baan te verlaten en de ontdekking van een specifieke vraag naar ‘harige’ meisjes op platforms zoals OnlyFans, wordt verteld door haar.

Haar bachelordiploma in bedrijfskunde, die haar op weg leek, heeft haar niet weerhouden.Cherry’s carrière nam een andere wending toen ze besloot over te stappen naar een traditioneel kantoorleven.


Daarnaast begon ze naast het verkopen van kunst en het oppassen op honden ook een account op het populaire OnlyFans.


Al snel ontdekte ze dat natuurlijk lichaamshaar een gewilde niche was op OnlyFans. In een interview met Daily Star deelde Cherry hoe lucratief deze keuze is gebleken.

Cherry legt uit: “Mijn lichaamshaar groeit nu al zes maanden. Een fan bood me 4.000 euro om me te scheren, maar iemand anders betaalde me 6.000 euro om dat juist niet te doen. Het hoogste bod won.”

Met deze unieke benadering verdient ze naar schatting 20.000 euro per maand. Haar fans steunen haar volop en waarderen de maandelijkse updates van haar natuurlijke haargroei.

Een amusant detail wordt gedeeld door haar: “Soms bieden ze me 20 euro om een scheerapparaat te kopen, wat ik best grappig vind.”

Er is 6000 euro aan Cherry betaald om haar lichaamshaar te behouden. Ze sluit echter niet uit dat ze in de toekomst van gedachten zou kunnen veranderen.

“Als iemand me een aanzienlijk bedrag biedt, zou ik overwegen”.

Zegt ze, “om mijn lichaamshaar te verwijderen.”


Momenteel voelt ze zich prettig met haar keuze en vindt ze haar natuurlijke staat mooi. Cherry benadrukt het belang van zelfacceptatie en natuurlijke schoonheid:


Zegt ze, “Ik omarm mijn natuurlijke nagels, wimpers, en haar. Waarom zou mijn lichaamshaar anders zijn?” Ze respecteert ook de persoonlijke keuze van anderen om zich wel of niet te scheren.


Het getuigenis van Cherry is een fascinerend voorbeeld van iemand die door het trotseren van conventies een niche heeft gevonden en succes heeft geboekt. Het bewijst dat er vraag is naar diversiteit en natuurlijkheid in de wereld van schoonheid.

Een bericht gedeeld door Ittybittycherry (@ittybittyhairycherry)

Scroll naar boven