Lee Towers openhartig over heftige gebeurtenis: ‘Hoort ook bij het leven’

Lee Towers probeert positief te blijven na heftige gebeurtenis: ‘Hoort ook bij het leven’

Tijdens een recent interview met Showbuzz, blikt Leendert Huijzer, beter bekend als Lee Towers, terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Ondanks dat 2023 nog niet voorbij is, heeft de zanger al een aantal persoonlijke en professionele ervaringen meegemaakt.

Dit jaar was zowel uitdagend als memorabel voor hem, met verschillende persoonlijke tegenslagen en triomfen.

Towers heeft aangegeven dat hij dit jaar te maken heeft gehad met fysieke ongelukken, waaronder het breken van zijn hand en heup.

Het was echter niet alleen op fysiek vlak een moeilijk jaar; ook in zijn privéleven heeft hij veranderingen doorgemaakt, met het verlies van enkele schoonzussen.

Hij reflecteert filosofisch op deze verliezen: ”Dat hoort ook bij het leven. Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”

2024 wordt met hoop verwacht door Towers, dat hij en zijn dierbaren gezond zullen blijven en van elkaars gezelschap kunnen genieten.

“Dat we gezond blijven en kunnen genieten van de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, familie en vrienden. Pluk de dag en tel je zegeningen”, aldus zijn woorden.

Hoewel hij 77 jaar oud is, voelt Lee zich nog steeds energiek en fit en blijft hij actief.

Met regelmatige trainingen op de hometrainer en twee bezoeken per week aan de sportschool werkt hij aan zijn conditie. Hij zegt:

“Mijn conditie is als die van een paard. Bij een heupbreuk moet je revalideren, wat een jaar in beslag neemt. Dat is eigenlijk iets waar je geen tijd voor hebt. Maar ja, zo werkt het natuurlijk niet,” lacht hij.

Als hij terugkijkt op 2023, beschrijft Towers het als een ‘ongelooflijk mooi jaar’, ondanks de uitdagingen die hij moest overwinnen.

Met hoogtepunten zoals het kampioenschap van Feyenoord, een bijzondere ontmoeting met de koninklijke familie, en het dertig keer zingen tijdens de marathon, brengt hij zijn verhaal naar voren.

Het verhaal van Towers kenmerkt zich door veerkracht en optimisme, waarbij hij ondanks tegenslagen toch positief blijft.

Scroll naar boven