Oma eist bizar uurtarief voor oppassen kleinkind: ‘Opvang is goedkoper dan mijn eigen moeder’

In een anonieme post op Reddit heeft een moeder haar hart eens goed gelucht. Deze moeder is verdrietig over de wijze waarop haar eigen moeder zich opstelt ten aanzien van oppassen.

Oma eist bizar uurtarief voor oppassen kleinkind: ‘boete per minuut voor te laat komen’

Haar moeder vindt het geen enkel probleem om op haar pasgeboren kleinkind te passen, echter wil ze er wel grof voor betaald worden.

Vandaag de dag zien we steeds vaker dat oma en opa oppassen op hun kleinkind, dit zodat de ouders kunnen werken bijvoorbeeld.

Moeder wil dat oma toestemming vraagt om te knuffelen: ‘Ze vindt mijn regel stom’

Voor de meeste grootouders is het altijd een feestje als de kleinkinderen komen. Voor een oma in Amerika werkt het alleen allemaal net even iets anders. Voor wat hoort wat.

Oma eist bizar uurtarief voor oppassen kleinkind: ‘boete per minuut voor te laat komen’

Op het platform Reddit schrijft de dame dat zij en haar echtgenoot moeite hebben met het vinden van een opvang voor de kleine.

David (41): ”Mijn nieuwe vriendin heeft mijn dochter uit huis gezet”

Er zijn tal van opties, dat wel, echter is het gewoon niet financieel haalbaar. Aan haar moeder vroeg ze daarom of zij niet twee dagen in de week wilde oppassen, dat zou hen dan namelijk een heleboel centjes schelen.

Het koppel kreeg alleen niet het antwoord waar zij op gehoopt hadden. Oma wil best oppassen daar zij al met pensioen is, echter is zij niet van plan om gratis op haar kleinkind te passen.

Boze moeder laat oma niet meer alleen met haar kleinkinderen: ‘al een paar keer betrapt’

Deze oma eist 20 dollar per uur en er moet tevens een boete per minuut betaald worden als de ouders hun kindje te laat op komen halen.

Daar blijft het niet bij want deze oma heeft een aardig lijstje met eisen, zo wil ze een autostoel, buggy, flesjes en voldoende eten en drinken.

Moeder wil dat oma toestemming vraagt om te knuffelen: ‘Ze vindt mijn regel stom’
kleinkinderen

Deze grootmoeder is namelijk niet van plan om ook maar een cent uit te geven aan haar kleinkind en wil hier graag aan verdienen.

Oma eist bizar uurtarief voor oppassen kleinkind: ‘boete per minuut voor te laat komen’

De wanhopige en teleurgestelde moeder schrijft: “We hebben het financieel al niet breed, maar dit kan ik al helemaal niet betalen.” 

Ophef over arm gezin Steenrijk, Straatarm: ‘Hij is zo doortrapt dat zelfs SBS6 erin is getrapt’

Het koppel zit er nu toch over na te denken om de kleine toch maar naar de kinderopvang te brengen. “Ik had de hoop om wat geld te besparen maar een opvang is goedkoper dan mijn eigen moeder. Het is eigenlijk bizar dat ik dit moet schrijven.”

Scroll naar boven