Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis: Vingers wijzen naar Nicol!😲😱

Peter Gillis heeft op zijn social media kanalen een nieuwe foto geplaatst en zijn volgers reageren dan ook vol verbazing.

Het valt de volgers op dat Peter er anders uitziet en dus worden er vragen gestald als: ,,Heeft hij een maagverkleining gehad?”

Inmiddels is de relatie met Nicol Kremers voorbij en het lijkt er op dat de baas van diverse vakantieparken geen last heeft van liefdesverdriet.

Zijn volgers vinden dat Peter Gillis er sinds de breuk met Nicol Kremers velen malen beter uitziet, een stuk gezonder.

,,Veel stress van je nek af maat, is goed te zien. Je ziet er een stuk relaxter en minder gestrest uit”, reageert een volger op facebook.

Het valt veel volgers op dat Peter al behoorlijk wat gewicht kwijt is. ,,Ik denk dat hij een maagverkleining heeft gehad, hij wordt ineens heel slank”, schrijft iemand.

Een ander denkt hetzelfde: ,,Ja daar had hij het al vaker over gehad maar Nicol hield dat tegen.” Eerder gaf Peter al aan dat zijn voedingscoach hem advies gaf om af te gaan vallen.

In de serie Massa is Kassa onthulde Peter vorig jaar al dat hij overweegt een maagverkleining te doen. Naar eigen zeggen wil hij graag afvallen maar lukt het niet.

,,Sinds Nicol in mijn leven is lukt het niet. Dat is het verhaal”, zei Peter. Nicol was niet blij met deze opmerking. ,,Het ligt helemaal niet aan mij”, zei ze woedend.

,,Ik kook elke dag voor jou en elke dag gezond. Maar zodra jij de deur uitloopt dan douw jij je eigen helemaal vol met worstenbroodjes overal.”

Het leek er op dat hij voor een maagverkleining zou gaan maar zag er uiteindelijk toch van af. ,,In een gezond lichaam moet je niet snijden”, gaf Peter als reden.

De kijkers van de serie geloofden destijds niets van dit verhaal en hadden het sterke vermoeden dat Nicol hem tegen hield.

Scroll naar boven