Familie de Nijs in tranen verscheurd door verdriet: ‘Ik ga jou missen’

Afgelopen woensdag was een zeer moeilijke en verdrietige dag voor het gezinnetje de Nijs. Jet de Nijs heeft aan haar volgers medegedeeld dat zij en haar gezin afscheid hebben moeten nemen van hun zeer geliefde kat Boris. Een groot verlies en groot gemis.

Familie de Nijs in tranen verscheurd door verdriet: ‘Ik ga jou missen’

”De ongrijpbaarheid van de dood daar verdrink ik haast in. Ook de dood van een huisdier raakt me hard. Lieve Boris, 15 jaar kattenkwaad, knuffels en duizenden kopjes. Ik ga ze missen. Ik ga jou missen! En wie nu zegt ‘het is maar een dier’ kan van mij de pot op!”

Het zit allemaal niet mee voor het gezin, dit vanwege de gezondheid van Rob en ook de tegenslag van vorige maand, toen werd zoon Julius geopereerd. Zoals bekend lijdt Rob zelf aan de ziekte van Parkinson en zijn gezondheid gaat helaas in een hard tempo achteruit.

Rob de Nijs en zijn vrouw Jet zijn al weer dertig jaar samen, echter was de afgelopen periode pittig en moesten ze als stel de nodige uitdagingen aan gaan. Helaas blijft de gezondheid van Rob de Nijs achteruitgaan. ,,Het is aanpoten”, aldus Jet tegen weekblad Weekend.

,,Rob wordt natuurlijk wat minder mobiel, dus ik moet wel de handen uit de mouwen steken. Maar hij is het meer dan waard om dat voor te doen. Hij is een lief mens, dus ik doe het graag voor hem.” Op een showbizzfeest georganiseerd door Ronnie Tober, treft weekblad Party, Henriëtte de Nijs aan, de vrouw van zanger Rob de Nijs.

Manlief Rob is niet meegekomen naar het feest, dit omdat zijn gezondheid het niet toelaat. Jet praat met het weekblad over de ingewikkelde situatie thuis. Jet zorgt uiteraard met alle liefde voor haar lieve man maar ze is ook moeder van hun 11 jarige zoon Julius, ook hij heeft voldoende aandacht nodig.

Familie de Nijs in tranen verscheurd door verdriet: ‘Ik ga jou missen’

“Het zit in mijn aard dat ik graag wil dat iedereen tevreden is en voldoende zorg en aandacht krijgt. Ik hou zoveel van beiden…Toch zal er misschien een punt komen waarop ik een moeilijke keuze zal moeten maken. Als de zorg voor Rob te heftig wordt en alle aandacht naar hem gaat, dan gaat dat ten koste van Julius en dat mag natuurlijk niet.

Ik zal dan de knoop moeten doorhakken om me meer op Julius toe te leggen. Hij moet later ook kunnen terugkijken op een mooie jeugd. We willen dat hij beseft dat hij er ook toe doet. Dat weet hij wel hoor, hij begrijpt hartstikke veel. Hij is ongelooflijk empathisch, heel gevoelig.”

Over de auteur

Scroll naar boven