Jutta Leerdam scoort record aantal likes met deze uitdagende kiekjes!

Jutta Leerdam plaatst deze kiekjes van zichzelf en haalt hiermee record aantal likes!

De Nederlandse schaatskoningin, Jutta Leerdam, heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend palmares opgebouwd.

Heeft Jutta een politieknop? ‘Bedreigd vanwege relatie met Jake’

Tijdens het wereldkampioenschap voor junioren in Helsinki behaalde ze in het seizoen 2016/2017 het hoogtepunt van haar carrière door de wereldtitel allround te veroveren.

Jutta Leerdam gaat door een zware periode en staat telkens op het punt van huilen

Ondanks haar mislukte kwalificatie voor de Olympische Winterspelen in eind 2017, heeft Jutta Leerdam sindsdien diverse recordaantal likes gescoord met haar uitdagende kiekjes.In november 2018 maakte Jutta Leerdam een comeback door zich te kwalificeren voor de eerste vier wereldbekerwedstrijden op zowel de 500 als 1000 meter, nadat ze in 2018 op de 500 meter indruk had gemaakt.

Jutta Leerdam gaat door een zware periode en staat telkens op het punt van huilen

Tevens behaalde Leerdam de overwinning op het NK Sprint en verbeterde ze haar persoonlijke records op de sprintafstanden tijdens het WK Afstanden 2020. Daarbij vestigde ze een nationaal record op de 1000 meter en veroverde ze de wereldtitel op deze afstand.

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Jutta heeft ook voor de tweede keer de wereldtitel op de teamsprint behaald. Naast de schaatsbaan heeft ze ook succes gehad.

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Dit jaar is ze een relatie begonnen met Jake Paul, een wereldberoemde influencer met 25,5 miljoen volgers op Instagram, die zich ook heeft ontpopt als professioneel bokser.

Nieuwe rapvideo van Jake Paul: Ongemakkelijke Jutta Leerdam krijgt rolletje in videoclip!

Eveneens een bekende influencer met 27 miljoen volgers, Jake’s broer, Logan Paul, heeft recentelijk zijn intrede gedaan in de WWE als worstelaar.

Jutta Leerdam klapt uit de school over ex Koen: ‘Er zijn dingen gebeurd die niet oke zijn’

Ook buiten de sportwereld is Leerdam’s uitstraling niet onopgemerkt gebleven. Ze werd vorig jaar tweede in de FHM-verkiezingen en in 2019 uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland.

Jutta Leerdam klapt uit de school over ex Koen: ‘Er zijn dingen gebeurd die niet oke zijn’

Haar gesponsorde posts op social media trekken veel aandacht, vooral die van Body & Fit waarin ze haar schaatspak openritst, kreeg binnen 21 uur al een kwart miljoen likes.

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten: ‘nog nooit meegemaakt’

Dit alles laat zien dat Jutta Leerdam niet alleen op het ijs, maar ook daarbuiten opmerkelijk is.

De code die je hebt verstrekt, bevat een embedded Instagram-bericht. Deze HTML- en CSS-opmaak is bedoeld om de embedded post weer te geven volgens de specificaties van Instagram.

Het is echter niet mogelijk om de exacte inhoud van de Instagram-post te repliceren vanwege de vereiste toegangsrechten en het feit dat de link naar de specifieke post ontbreekt in de verstrekte code.

Als je een andere aanpassing nodig hebt, laat het me dan weten!

Dit bericht op Instagram bekijken

Scroll naar boven