Jokkende Gerard Joling spreekt zichzelf tegen: ‘dan schrik ik me lam’

Dit ziet er niet goed uit: Wat is er aan de hand met de neus van Gerard Joling?

“Ik sport regelmatig en ik ben me ervan bewust dat de jaren voorbij vliegen, maar ik probeer er het beste van te maken,” zegt Joling. “Natuurlijk schrik ik af en toe van mijn eigen spiegelbeeld. Dan denk ik: ‘Dat kan beter, Joling!’ Maar om nou te zeggen dat ik mijn gezicht vol laat spuiten met bot0x, nee, dat is niet aan de orde,” aldus de zanger.

Gerard vertelt dat hij vijf keer per week sport, maar dat hij de effecten van de zwaartekracht niet kan tegenhouden. Hij zegt dat hij geschrokken is van foto’s van 20 jaar geleden.

In een wereld waar veel bekende Nederlanders regelmatig cosmetische ingrepen ondergaan, geeft Gerard aan dat hij een andere weg heeft gekozen. Op de vraag of hij botox gebruikt, antwoordt hij:Gerard Joling haalt opnieuw uit naar Gordon: “Nee, ik heb goede crèmes,” benadrukt het gebruik van natuurlijke producten zoals kruidnagelcrème en brandnetelthee.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’

Gerard legt ook uit dat hij een gezonde levensstijl hanteert: “Dus goed slapen, lekker in je vel zitten, een beetje redelijk gezond eten en af en toe eens een flinke borrel drinken. Dan kom je al een heel eind.”

Gerard Joling aangevallen: Nachtelijk bezoekje aan buren loopt slecht af!

Eerder dit jaar had hijDe zanger heeft echter aangegeven dat het belangrijk is om bot0x te gebruiken, waarbij hij benadrukte het belang van minimalisme en een goede arts:  ,,Maar dat moet je ook zó minimaal doen”, zei hij destijds.

Gerard Joling enorm teleurgesteld: ‘Maar ik blijf duimen’

Hij ontkent ook dat hij zijn haar verft, maar geeft toe dat hij het soms spoelt om zijn grijze flanken te behouden.

Gordon openhartig over Gerard Joling: Deze uitspraak deed ontzettend veel pijn!😣😬

Bovendien heeft hij vijf haartransplantaties ondergaan, een ervaring die hij als ‘uiterst pijnlijk’ omschrijft en die een groot litteken heeft achtergelaten.

Achtergelaten op zijn achterhoofd heeft.

Gerard Joling haalt snoeihard uit naar dit koppel: ‘Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien’
Scroll naar boven