Jeroen van der Boom in kwaad daglicht gezet: ‘Een kwal en arrogant’😲😱

In het verleden vertelde zanger en presentator Jeroen van der Boom dat zijn familie en vrienden hem op tv zien zoals hij ook gewoon thuis is.

Jeroen van der Boom in kwaad daglicht gezet: ‘Een kwal en arrogant’😲😱

Roddeltante Yvonne Coldeweijer deed een oproepje en hieruit blijkt dat veel mensen toch anders denken over Jeroen: ,,Hij doet alleen voor de camera leuk.”

Het komt er op neer dat Jeroen dus geen masker zou dragen, zoals we hem zien op de buis, zo zou hij ook in zijn priveleven zijn.

Eerder vertelde de zanger dat zijn vrienden in de programma’s Hazes Is De Basis en Hoge Bomen hem zien ‘als Jeroen’ en niet ‘als de presentator’.

,,Vrienden zien mij nu zoals ze me kennen, zoals ik thuis ben. Ik denk niet na over hoe ik moet doen, ik praat meer vanuit mijn hart”, aldus Jeroen destijds tegen ANP.

Veel mensen denken daar kennelijk toch anders over. Roddeltante Yvonne Coldeweijer stelde aan haar volgers de volgende vraag:

,,Welke BN’er is er in het echt heel stom?” Er stroomde massaal verhalen binnen over Jeroen van der Boom. ,,Kan het niet meer bijhouden gewoon”, schrijft Coldeweijer op Instagram.

Volgens velen doet Jeroen zich anders voor op tv. ,,Hij presenteerde in een ver verleden een voetbalscreening op SBS6”, schrijft een volger aan Coldeweijer.

,,Voor de camera allemaal leuk doen maar tegen de kinderen en ouders echt een kwal en arrogant!

Scroll naar boven