Jan Smit bevestigt nieuws: Stekker is er definitief uitgetrokken!

Jan Smit bevestigt nieuws: Stekker is er definitief uitgetrokken!

Onlangs heeft Jan Smit, die bekend is van de populaire muziekgroep KluBBB3, aangekondigd dat hij stopt met zijn muzikale avonturen met de groep.

Deze aankondiging komt na zijn vertrek als bestuurslid bij voetbalclub FC Volendam, waar hij bijna tien jaar actief was.

Jan Smit helemaal klaar met kritiek: ‘domme en negatieve gezeik’

KluBBB3, bestaande uit Smit, de Belg Christoff de Bolle en de Duitser Florian Silbereisen, boekte vooral succes in Duitsland en

Slechts drie jaar duurde hun populariteit, waarna deze snel afnam.

Jan Smit helemaal klaar met kritiek: ‘domme en negatieve gezeik’

Ondanks eerdere speculaties over een mogelijke reünie, heeft Jan nu definitief bevestigd dat de groep voorbij is.

Jan Smit helemaal klaar met kritiek: ‘domme en negatieve gezeik’

Jan onthulde in een gesprek met Dag Allemaal: “Er is geen plan meer, we zijn zeker gestopt. Ik heb nog wel af en toe contact met de jongens.”

Jan Smit helemaal klaar met kritiek: ‘domme en negatieve gezeik’

”Mijn focus ligt momenteel niet op KluBBB3, hoewel we nog steeds heel goed bevriend zijn. Ik vind het gewoon niet meer zo spannend.”

Niet normaal: Dit bedrag moet je betalen voor een optreden van Jan Smit van 30 minuten!

De redenen achter het besluit zijn nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop dat de individuele soloprojecten van de leden een rol spelen, evenals het feit dat de groep in Nederland en België nooit zo succesvol is geworden als gehoopt.

Jan Smit heeft aangegeven dat hij niet van plan is om nog langer in Duitsland op tournee te gaan. Hij benadrukt ook dat zijn recente optredens in Duitsland zeer succesvol zijn geweest. Jan spreekt openhartig over de impact van het intensieve tourschema in Duitsland op zijn gezondheid. Hij zegt:

Jan Smit vult zijn bankrekening goed: Dit moet je betalen voor een optreden van een half uur!
Jan Smit is de realiteit volledig kwijt en krijgt kritiek: ‘dat is echt zijn grootste nachtmerrie!’

“Ik doe niets meer wat mezelf schaadt. Tournees in Duitsland bijvoorbeeld. Dat was echt een grote impact op mijn gezondheid. Succesvol was het zeker, maar het is gewoon niet langer de moeite waard. Ik ben blij dat ik die beslissing heb genomen.”

Op een gegeven moment ben ik mentaal ingestort omdat het me geen goed heeft gedaan.

Geschrokken voorzitter Jan Smit verdrietig door het kritiek dat hij niet zag aankomen

Het feit dat we tweehonderdvijftig keer per jaar in Duitsland aan het werk waren, was deels de oorzaak van mijn mentale instorting. Voor mij was dat iets te extreem.

Mes in de rug: Jan Smit is keihard weggestuurd en plaatst emotioneel statement!

Met deze beslissing begint een nieuwe fase in de carrière van Jan Smit, waarbij hij zichzelf opnieuw zal moeten uitvinden.Hij lijkt zich te concentreren op activiteiten die hem persoonlijk meer vervulling geven.

Scroll naar boven