Dirk Hoogstraten de vernieling in geholpen? ‘Het heeft me echt geraakt’

Dirk Hoogstraten, de ex van Montana Meiland vertelt in een exclusief interview met weekblad over de breuk en hoe het anders in de steel zit dan mensen denken.

Ex Montana Meiland emotioneel: ‘Maar het heeft me echt geraakt’

In hun omgeving zeiden veel mensen dat de breuk niet als een verrassing kwam, echter laat Dirk weten dat de vork anders in de steel zit. ,,Ik stond er van te kijken.”

Vanaf zijn twintigste levensjaar was hij samen met Montana en hij vertelt dat de breuk nog steeds moeilijk te bevatten is.

,,Ik zal niet onder stoelen of banken schuiven dat ik er do0dziek van ben geweest en nog steeds ben”, vertelt Dirk in gesprek met weekblad Privé.

De oudste telg van Martien en Erica was zijn eerste, grote liefde. ,,Toen ik haar voor het eerst zag, wist ik gelijk: haar laat ik nooit meer los. Maar helaas is het anders gelopen.”

Frans Duijts heeft spijt: ‘Dat zou ik nu niet meer laten gebeuren’

Jan Dijkgraaf, de man die de boeken schrijft voor de familie Meiland liet eerder weten dat de breuk geen verrassing was.

,,Als je na acht jaar nog niet samenwoont vind ik dat best lang. Mijn vrouw en ik woonden binnen een maand samen, dat was misschien wel erg snel.

Dirk openhartig over breuk met Montana Meiland: ‘kwam echt uit het niets’

Maar we zouden geen acht jaar hebben gewacht. Ook onze kinderen gingen vrij snel samenwonen”, zei hij in gesprek met Story.

Echter kwam het voor Dirk wél als verrassing. ,,Ik stond er van te kijken toen Montana hiermee kwam. Maar ook Martien, Erica en mijn ouders hebben het niet zien aankomen.”

Hij ging er van uit dat Montana er wel op terug zou komen maar dat was niet het geval. ,,Ze was heel serieus toen ze zei dat ze een punt achter onze relatie wilde zetten.

Ex Montana Meiland emotioneel: ‘Maar het heeft me echt geraakt’

Natuurlijk heb je wel eens een woordenwisseling, maar dat is ook goed. Voor mij kwam de breuk echt uit het niets.”

Montana is ontzettend gesloten, in tegenstelling tot de andere familieleden. ,,Hierdoor zijn er waarschijnlijk bepaalde dingen niet geuit naar mij toe.

Althans niet wat mij is opgevallen. Ze praat niet echt over dingen. Haar zusje Maxime is daar makkelijker in”, aldus Dirk.

Dirk wil niet vertellen wat er exact gebeurd is tussen hem en Montana. ,,We hebben met elkaar afgesproken dat we hier niet over naar buiten treden.”

Dirk openhartig over breuk met Montana Meiland: ‘kwam echt uit het niets’

Wat hij wel wil zeggen is dat de breuk een enorme klap in zijn gezicht was. ,,Dat is het zeker.” het enige dat hij wil zeggen is: “Maar het heeft me echt geraakt.” 

Ex Montana Meiland emotioneel: ‘Maar het heeft me echt geraakt’

Over de auteur

Scroll naar boven