Het is mogelijk: Op deze manier kun je goedkoop of gratis naar een festival!

Het is mogelijk: Op deze manier kun je goedkoop of gratis naar een festival!

Een hele lange periode zat ons landje op slot en bleven de discotheken, clubs en restaurants dicht. Ook de festivalganger had pech, er ging een streep door alle festivals die op de planning stonden. Gelukkig is alles weer open en zijn de kaartjes voor festivals binnen enkele seconden uitverkocht. Het bezoeken van een festival is niet goedkoop, de tickets zijn ontzettend duur. Gelukkig bestaan er zeer slimme trucjes waardoor je goedkoop of zelfs gratis naar een festival kunt gaan.

1. Werken op een festival!

Bij het horen van het woord festival denken de meeste mensen uiteraard aan feest, dansen, muziek, drinken en lol maken met je vrienden. Achter de schermen en zelfs voor de schermen wordt er hard gewerkt door vele mensen om ervoor te zorgen dat alles goed en vlekkeloos verloopt. Organisatoren van grote festivals zijn altijd op zoek naar medewerkers en vrijwilligers, en op deze manier krijg je dus áltijd toegang tot het desbetreffende festival. Wanneer je bijvoorbeeld een avond achter een drankverkooppunt bij Lowlands staat krijg je dus toegang tot het kampeerterrein en het festival. En zeg nou zelf werken met heerlijke achtergrondmuziek is helemaal nog niet zo verkeerd!

2. Schaf je ticket aan op de dag van het festival

Net zoals bij vakanties, komt het ook bij festivals voor dat mensen door bepaalde omstandigheden, op het allerlaatste moment moeten annuleren. Het dure ticket is al in bezit en dus zullen ze proberen om deze online te verkopen, bijvoorbeeld via het populaire Ticketswap. Via dit kanaal kun je tickets scoren overkopen van mensen die toch besluiten om op het allerlaatste moment niet te gaan. Vaak vangen ze liever iets dan niets en hier kun jij dan weer van profiteren.

3. Vraag een ticket cadeau als verjaardagscadeau

De prijs van een festivalticket hangt uiteraard af van het soort festival dat er is. De tickets zijn niet goedkoop en dus legt men vaak iedere maand een bedrag apart om toch naar dat ene festival te kunnen. Wanneer je jarig bent en je vrienden vragen je wat je graag zou willen hebben, vraag dan een ticket! Dit is een leuk cadeau om te geven en helemaal leuk om te ontvangen!

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven