Hartverscheurend: Ontzettend groot verdriet voor verloofde van Gordon!😥🙏

De verloofde van Gordon draagt behoorlijk wat verdriet met zich mee. Gavin Rozario kreeg te maken met een verschrikkelijk drama, zijn broer is op 33 jarige leeftijd 0verleden.

Hartverscheurend: Ontzettend groot verdriet voor verloofde van Gordon!😥🙏

Op 30 jarige leeftijd besloot Ozario dan ook om in actie te komen, hij ging geld inzamelen voor mensen die dringend mentale hulp nodig hebben.

Zondag bracht Gordon geweldig nieuws naar buiten. Aan zijn volgers liet hij weten dat zijn grote liefde Gavin hem ten huwelijk had gevraagd.

,,Tegen al mijn verwachtingen in, ging mijn vriend op zijn knie om me ten huwelijk te vragen”, schreef Gordon op zijn Instagram account bij enkele beelden.

,,En nu kon ik niets anders zeggen dan ja. In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb.

Ik ben sprakeloos en super emotioneel. Omdat ik hier zo lang op heb gewacht.” De heren genieten momenteel van een heerlijke vakantie op de Malediven.

Het leven met Gordon zorgt voor vele prachtige momenten bij Gavin, echter zag zijn leven er enkele jaren geleden compleet anders uit.

Op de leeftijd van dertig jaar nam Gavin het besluit om in actie te komen voor mensen die te kampen hebben met mentale problemen. Gavin besloot geld in te zamelen.

,,Dit jaar, voor mijn 30e verjaardag op 24 november, wil ik graag de tijd nemen om aandacht te vragen voor de geestelijke gezondheid van mannen”, schreef Gavin op zijn site.

,,De nadelige effecten van de geestelijke gezondheid van mannen hebben mij persoonlijk geraakt en hebben helaas geleid tot het verlies van mijn oudere broer in juni vorig jaar.

Hij was net 33. Ik hoop dat we met meer bewustzijn mannen kunnen helpen zich uit te spreken en hulp te krijgen wanneer dat nodig is.”

Scroll naar boven